Huawei prezentē jauno fitnesa un dzīvesstila viedpulksteni, kurš drīz nonāks Latvijas tirgū 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 20.septembris 2019 10:41

Šodien, 19. septembrī, Minhenē Huawei prezentēja Huawei GT2 – nākamās paaudzes viedpulksteni.

Tā lietotāji varēs izmantot tādas priekšrocības kā divu nedēļu baterijas darbības ilgumu, Bluetooth zvanu iespēju, mūzikas klausīšanos, automātisku treniņu atpazīšanu, ūdensizturību līdz 50 metriem, jaunu 3D stikla dizainu. Jaunais viedpulkstenis lietotājiem būs pieejams ne vien sportiskajā dizainā (46 mm), bet arī elegantā, sievišķīgā versijā (42 mm). Viedpulkstenis lietotājiem Latvijā būs pieejams novembra sākumā un tā ieteicamā tirdzniecības cena ir 249 eiro.

GT2 viedpulkstenis ir pirmais Huawei izstrādātais viedpulkstenis ar daudzfunkcionālu 3D stikla ekrānu, kas rada telpiska un plaša displeja iespaidu. Pārmantojot klasisko izskatu no iepriekšējās paaudzes viedpulksteņiem, GT2 viedpulksteņu dizains ir estētiski uzlabots. GT2 viedpulkstenis ir papildināts ar pilnskata ekrānu bez apmalītēm, kas padara to piemērotu gan valkāšanai ikdienā, gan arī sportiskām aktivitātēm.

GT2 viedpulkstenis piedāvā papildus sporta režīmus ar uzlabotu fitnesa programmatūru, kā arī ir papildināts ar Bluetooth zvanīšanas funkciju, kas darbojas līdz 150m attālumā un mūzikas atskaņošanas un uzglabāšanas funkciju (līdz 500 mp3 dziesmām), kā arī ar uzlabotu daudzpusīgu veselības un fitnesa monitorēšanas un vadības iespēju.

Sporta režīmā Huawei GT2 viedpulksteņiem ir ieprogrammēti 15 sporta veidi. Viedpulkstenis mēra aptuveni 190 dažādu parametru veidus. Turklāt tas automātiski atpazīst, kad tiek uzsākta sportiska aktivitāte.

Huawei  Kirin A1 čipkopa  uzlabo viedpulksteņa veiktspēju

Huawei GT2 ir aprīkoti ar Huawei patentēto Kirin A1 čipkopu, lai vēl vairāk uzlabotu akumulatora darbības laiku. Viedpulkstenis izmanto Cortex-M7 procesoru, lai sasniegtu īpaši zemu jaudas patēriņu – 10uA/MHz – lietojot aplikācijas, kas ir daudz zemāks par nozares vidējo rādītāju – 30 uA/MHZ. Nevainojama augstas veiktspējas un efektīva enerģijas patēriņa apvienojums ļauj Huawei GT2 viedpulkstenim nodrošināt ilgtspēju darbību.

Huawei GT2 sērijas viedpulksteņi ir aprīkoti ar 1,39 collu AMOLED HD precīzu skārienjūtīgo ekrānu ar displeja izšķirtspēju – 454 x 454 pikseļi, plašāku krāsu gammu un ekstra plānu dizainu, kas ir daudzkārt labāks par tiem, kas pieejami LCD ekrānos.

Asistents veselības monitorēšanai un ikdienas aktivitāšu uzraudzībai

Sirdsdarbības monitorēšanas ziņā Huawei GT2 viedpulkstenis palīdz uzraudzīt un prognozēt iespējamu bradikardijas lēkmi vai sirds mazspēju. Ja vien pulkstenis nav sporta režīmā, lietotājam tiks paziņots, ja sirdsdarbības ātrums pārsniegs 100 s/min vai nokritīs zemāk par 50 s/min ilgāk par 10 minūtēm. Lietotāji var arī apskatīt Huawei Sports un Health aplikāciju datus, lai uzmanītu lietotāja veselību reāllaikā.

Jaunajā viedpulkstenī ir iestrādāta miega kvalitātes izvērtēšanas sistēma. Huawei TruSleep ™ 2.0 aplikācija monitorē miega kvalitāti, reāllaika sirdsdarbības ātrumu, elpošanas kvalitāti miegā un analizē apjomīgu datu daudzumu, lai uzlabotu miega kvalitāti. Aplikācija ir izstrādāta sadarbojoties kopā ar Hārvardas Medicīnas skolu.

Huawei GT2 viedpulkstenis nāk komplektā arī ar pašu izstrādāto Huawei TruRelax™ tehnoloģiju, kas palīdz lietotājiem mazināt stresu. Huawei GT2 viedpulkstenis patērētājiem visu dienu sniedz informāciju par fizisko un garīgo stāvokli, lai palīdzētu viņiem attīstīt veselīgus dzīves paradumus un dzīvesveidu.

Tāpat Huawei Minhenē prezentēja jauno Huawei Mate 30 – pasaulē pirmo otrās 5G paaudzes viedtelefonu. Tā unikālais, ikoniskais OLED Huawei Horizon displejs piedāvā padziļinātu skatīšanās pieredzi, turpretim Kirin 990 5G čipkopa – pirmā, kurā ir integrēts procesors un 5G modems – nodrošina nemainīgu veiktspējas un efektivitātes līmeni. Huawei Mate 30 sērijas viedtālruņi vispirms būs pieejami Ķīnas tirgū un oficiāli iznāks pārdošanā septembra beigās Ierīce būs pieejama arī Eiropas tirgū.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 20.septembris 2019 18:10
2 1 Atbildēt

Absolūtā hujņa - tik vien ir kā vergturiem padižoties!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti