LG uzsāk NanoCell 8K TV un pasaulē pirmā OLED 8K televizora pārdošanu Latvijā (+ FOTO) 11

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 21.novembris 2019 14:30

LG Electronics (LG) uzsāk NanoCell 8K televizora un pasaulē pirmā OLED 8K televizora pārdošanu Latvijā. Būtiskākā šīs paaudzes televizoru priekšrocība ir nākotnes redzējums jeb 8K tehnoloģija, kas demonstrē augstvērtīgāko attēla kvalitāti, ko šobrīd iespējams skatīties.

NanoCell 8K nonāks veikalu plauktos šī gada novembrī, bet izcilais LG SIGNATURE OLED 8K televizors būs pieejams tikai pēc iepriekšējas pasūtīšanas.

Kāds ir īsts 8K televizors? ICDM ir noteikusi kontrasta modulācijas (CM) mērījumu, kas precīzi un kvantitatīvi nosaka to, cik blakus esošie pikseļi ir izšķirami viens no otra. ICDM pieprasa, lai minimālā CM vērtība pārsniegtu 25% attēliem un 50% tekstam. Testos gan LG SIGNATURE OLED 8K, gan LG NanoCell 8K televizors sasniedzis CM vērtības 90% diapazonā, garantējot augstvērtīgo attēla kvalitāti. 

LG 8K televizori pārsteidz ar detaļām un spilgtām, dabiskām krāsām, kas ir apliecinājums LG attīstītajai displeju tehnoloģijai. Kā pasaulē pirmais 8K OLED televizors un līdz šim lielākais OLED televizors, 88 collu lielais LG SIGNATURE OLED 8K televizors (modelis 88Z9) nodrošina 8K Ultra HD izšķirtspēju (7,680 x 4,320) ar 33 miljoniem pašizgaismojošu pikseļu, kas ir 16 reizes vairāk nekā Full HD televizoriem un četras reizes vairāk nekā UHD televizoriem. Pateicoties OLED tehnoloģijai, precīzi tiek kontrolēts televizora aizmugurējais apgaismojums izteiksmīgākam melnajam tonim, labākam kontrastam un ideālam skatīšanās leņķim.

LG 75 collu lielais 8K NanoCell televizors (modelis 75SM99) arī sniedz bagātīgu skatīšanās pieredzi, pateicoties 8K attēlam ar precīzām krāsām, kontrastu un detaļām. LG Nano Display tehnoloģija spēj rādīt pārsteidzoša asuma un liela izmēra attēlus. Nano Color izfiltrē piesārņojumus, lai uzlabotu krāsu attēlošanu, bet Nano Black, kas ir 8K modernizēta Full Array Local Dimming Pro tehnoloģija, precīzi kontrolē televizora aizmugurējo apgaismojumu izteiksmīgākam melnajam tonim un labākam kontrastam.

Abi televizori lepojas ar 8K Upscaling tehnoloģiju un uzlabotu trokšņu samazināšanu, kas iepriekšējo četru pakāpju vietā tagad pieejama līdz pat sešām. Tādējādi tiek panākts nevainojams 8K attēls, kad tiek veikta satura konvertēšana no 4K (3,840 x 2,160) vai Full HD (1,920 x 1,080) satura. Šo augstākās klases veiktspēju nodrošina LG otrās paaudzes α (Alpha) 9 Gen 2 8K inteliģentais procesors. LG progresīvais procesors uzlabo attēla un skaņas kvalitāti, izmantojot padziļinātas mācīšanās tehnoloģiju un piekļuvi plašai datubāzei, kas nodrošina tam iespēju atpazīt avota kvalitāti un optimizēt jebkāda veida saturu. α9 Gen 2 8K arī analizē apkārtējos apstākļus, lai vienmēr sasniegtu nevainojamu ekrāna gaišuma līmeni.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
X 21.novembris 2019 21:08
9 5 Atbildēt

Kā tad nav? Nem un pērc filmas, vai netflix. Šos Tv tacu netaisa tikai Latvijas tirgum, bla vini pat nezin, ka tāda Latvija vispār eksistē, ja tev nevajag tad nepērc, ko var plūtīt pa tukšo!!! Sak varēja pat full hd netaisīt ne? Tas nekas ka 99% telefonu filmē 4k video.

gunbox 21.novembris 2019 17:00
5 9 Atbildēt

Man īsti nav skaidrs, ko cenšas TV industrija ar 8k panākt? Pie mums vispār neaktuāls produkts. Pat Full HD tā līdz galam nav iesviests, nerunājot nemaz par tādu brīnumu kā 4k.

aigi 22.novembris 2019 10:41
4 1 Atbildēt

Viss ir lietojams, ja ir normāls telefons, tad 4K ir ļoti baudāms, nemaz nerunājot par GoPro un dronu safilmēto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Vorsprung durch Technik - jaunais Audi Q6 e-tron kļūs pieejams arī Latvijā (+ FOTO)

Audi Q6 e-tron ir pirmais sērijveida modelis, kas izstrādāts uz PPE (Premium Platform Electric) elektroauto platformas, un tas ir nākamais solis premium elektriskās mobilitātes attīstībā. Jaunais elektriskais SUV simbolizē Audi saukli Vorsprung durch Technik. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti