LG televizori pirmie pasaulē pārsniedz nozares prasības attiecībā uz 8K Ultra televizoriem

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 17.decembris 2019 10:18

2020. gada 8K LG SIGNATURE OLED un LG NanoCell televizori nodrošina reālistisku skatīšanās pieredzi

LG Electronics (LG) paziņojis, ka uzņēmuma ražotie televizori ir pirmie pasaulē, kas pārsnieguši Patērētāju tehnoloģiju asociācijas (CTA) striktās prasības attiecībā uz jaunās paaudzes 8K Ultra HD produktu un pakalpojumu, tiem sniedzot četras reizes izsmalcinātākas detaļas salīdzinājumā ar 4K televizoriem un 16 reizes izsmalcinātākas detaļas nekā HDTV.

Oficiālo nozares 8K Ultra HD apzīmējumu un logo izstrādājusi ASV bāzētā CTA, lai noteiktu skaidru formulējumu mazumtirgotājiem un patērētājiem, tādējādi palīdzot labāk identificēt produktus, kas atbilst svarīgākajām 8K Ultra HD prasībām. LG Real 8K televizori, kas debitēs izstādē CES 2020, ir pirmie, kas pārsniedz CTA noteiktās prasības, tostarp attiecībā uz izšķirtspēju, digitālām ieejām, paaugstinātas dinamikas attēlu (HDR), kvalitātes uzlabošanu, bitu dziļumu un mērījumu metodoloģiju.

CTA savu 8K formulējumu balstījusi uz robežvērtībām, ko noteikusi Starptautiskā Displeju metroloģijas komiteja (ICDM)*. Mērījumu vadlīnijas, kas balstītas uz kontrastu modulāciju (CM), nosaka, ka izšķirtspējai jāatbilst vismaz 50% no CM robežvērtības kopīgi ar vismaz 33 miljoniem aktīvu pikseļu, lai kvalificētos kā 8K UHD. Citas nozares standartu noteikšanas institūcijas, tostarp Starptautiskā Standartizācijas organizācija, par nozares standartu arī izmanto kontrastu modulāciju.

Sākot no 2020. gada janvāra, katram LG 8K televizoram būs CTA 8K UHD logo. Jaunie 2020. gada modeļi balstās uz LG līderpozīcijām kā vienīgajam ražotājam, kas piedāvā Real 8K televizorus divās kategorijās - OLED (LG SIGNATURE OLED 8K) un LCD (LG 8K NanoCell televizors) -, un to visu CM vērtības ir 90% diapazonā, kamēr citu nozarē sastopamu modeļu rādītāji ir krietni zemāki.

Globālās produktu testēšanas un sertificēšanas organizācijas Intertek veiktās pārbaudes apstiprina, ka 75 collu LG NanoCell 8K televizors krietni pārsniedz ICDM noteiktās CM mērījumu prasības, tam sasniedzot iespaidīgu 90% CM rādījumu horizontāli un 91% CM rādījumu vertikāli. Vadošais starptautiskais testēšanas uzņēmums VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker) ziņo par gandrīz identiskiem CM rezultātiem.

"CTA ir autoritatīva sadzīves tehnoloģiju nozares asociācija, un tas, ka LG izmanto CTA 8K UHD logo, skaidri demonstrē patērētājiem, ka LG Real 8K televizors sniedz tādu skatīšanās pieredzi, kādu viņi sagaida," norāda LG Home Entertainment Company izpētes un izstrādes nodaļas prezidents Nams Hojuņs (Nam Ho-jun). "Mēs sagaidām, ka LG 2020. gada 8K televizoru modeļu klāsts televizoru tirgū noteiks jaunu standartu."

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti