LG piedāvā jaunākos OLED televizorus (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 8.janvāris 2020 11:11

2020. gada LG OLED un LG NanoCell televizori gatavi pārsteigt ar inovatīvu dizainu, labāko attēla kvalitāti, uzlabotām funkcijām un plašu satura klāstu

OLED televizoru ražošanas līderis pasaulē LG Electronics (LG) 2020. gadā atkal paceļ latiņu jaunā līmenī ar 14 jauniem LG OLED modeļiem, tostarp trīs jauniem stila aktualitāšu iedvesmotiem GX Gallery sērijas 4K Ultra HD televizoriem, 88 un 77 collu klases Real 8K modeļiem un pilnībā jaunu OLED ekrānu izmēru – 44 collas. Jaunie izstādē CES® 2020 prezentētie LG OLED televizori, un jaunie 8K un 4K LG NanoCell LCD televizori paredzēti, lai sniegtu satriecošu attēla kvalitāti un inovatīvu dizainu ar uzlabotu veiktspēju un mākslīgā intelekta atbalstītām funkcijām, kas kā vēl nekad iepriekš atdzīvina filmas, sporta pārraides un videospēles.

Jaunāko 8K un 4K LG OLED, kā arī 8K LG NanoCell televizoru pamatā ir vairākas svarīgas tehnoloģijas, jo sevišķi jaunais α (Alpha) 9 Gen 3 AI procesors. Šis modernais procesors izmanto uzlabotu apstrādes jaudu un mākslīgā intelekta padziļinātās mācīšanās algoritmus, lai vēl vairāk uzlabotu LG jau izslavēto attēla kvalitāti un nodrošinātu vairākas specializētas funkcijas dažādiem saturu veidiem, tostarp filmām, videospēlēm un sporta pārraidēm, paceļot lietotāju pieredzi jaunā līmenī.

LG 2020. gada premium televizori var lepoties ar unikālu un elegantu dizainu, kas bezrūpīgi iekļausies jebkura mājokļa interjerā. Pilnīgi jaunā minimālisma sērija Gallery dizainam piešķir pavisam jaunu nozīmi ar ārkārtīgi plānu formu– 65 collu modelis ir tikai 20 milimetrus plāns. Apvienojumā ar iekļauto, īpaši izstrādāto sienas stiprinājumu šie 55, 65 un 77 collu klases modeļi pilnībā saplūst ar sienu, sniedzot vienreizēju izskatu un pārvēršot OLED par mākslas darbu.

GX Gallery sērijas 4K UHD modeļi pievienojas revolucionārajai LG OLED WX Wallpaper sērijai (ārkārtīgi plānie 77 un 65 collu modeļi) un LG SIGNATURE OLED R (modelis 65RX), lai nodrošinātu pilnīgu saplūšanu ar telpu un futūristiskas greznības pieskaņu.

2020. gada LG OLED ZX Real 8K modeļi, kas sniedz četras reizes lielāku detalizāciju nekā 4K televizori, pārsniedz nozares oficiālo 8K Ultra HD formulējumu, ko noteikusi Patērētāju tehnoloģiju asociācija (CTA). 88 un 77 collu LG OLED modeļi arī pārsniedz mērījumu kritēriju, ko ieteikusi Starptautiskā Displeju metroloģijas komiteja, un ir starp pirmajiem televizoriem, kas saņēmuši jauno CTA 8K Ultra HD logo.

2020. gadā tiks piedāvātas divu populāro 4K UHD sērijas (modeļi CX un BX) televizoru jaunās versijas 77, 65 un 55 collu izmēros. LG arī nodrošinās LG OLED televizoru satriecošo attēla kvalitāti pilnīgi jaunā izmērā –  48 collās. Šis 4K UHD televizors (modelis OLED48CX) 48 collu izmērā sniedz vēl asāku attēla kvalitāti.

2020. gada LG NanoCell televizoru klāstā ir seši Real 8K televizoru modeļi (75 un 65 collu modeļi Nano99, Nano97 un Nano95 sērijās), visiem pārsniedzot stingrās prasības, lai spētu izmantot oficiālo nozares CTA 8K Ultra HD logo.

PIESĀTINĀTA KINO SKATĪŠANĀS PIEREDZE

Apvienojot OLED pašizgaismošanas tehnoloģiju un pilnīgus melnos toņus ar Dolby Vision IQ atbalstu un UHD Alliance jauno Filmmaker Mode™, 2020. gada LG OLED televizori kino skatīšanos mājas apstākļos nodrošina jaunā kvalitātē. Ar Dolby Vision® ārkārtīgi izteikto paaugstinātas dinamikas attēlu, Dolby Atmos® skaņu un pirmo reizi ar Dolby Vision IQ, 2020. gada LG OLED televizori sniedz patiesi kvalitatīvu video un audio pieredzi. Dolby Vision IQ televizoros ievieš jaunas  un inteliģentas funkcijas, lai nodrošinātu optimālu attēla kvalitāti, kā to paredzējuši video veidotāji, neatkarīgi no apkārtējā apgaismojuma vai satura žanra.

LG apbalvojumus ieguvusī webOS Smart TV platforma 2020. gada LG OLED un LG NanoCell televizoriem nodrošinās plašu piedāvājumu klāstu no dažādiem satura sniedzējiem, izmantojot aplikācijas un tādus pakalpojumus kā Disney+ un Netflix. Kā jaunums 2020. gadā, aplikācija Apple TV ļaus klientiem abonēt un skatīties Apple TV+ un Apple TV kanālus, kā arī piekļūt savai iTunes video bibliotēkai. Klienti ar 2018. gada un 2019. gada LG televizoru modeļiem šogad arī varēs baudīt Apple TV aplikāciju.

NEBIJUSI VIDEOSPĒĻU PIEREDZE

Ar pirmšķirīgu attēla kvalitāti un jaunām videospēļu spēlēšanas funkcijām LG 2020. gada televizori ir ideāli piemēroti pieredzējušiem videospēļu spēlētājiem, sniedzot nevainojamāko videospēļu spēlēšanas pieredzi uz lielā ekrāna. Kā pirmais televizoru ražotājs, kas piedāvā NVIDIA G-SYNC® atbalstu, LG 2020. gadā paplašina šo atbalstu līdz 12 OLED televizoriem, lai nodrošinātu nevainojumu personālo datoru videospēļu spēlēšanas pieredzi bez ekrāna kropļošanās vai citiem vizuāliem traucējumiem. Ar šobrīd nepārspētu mainīgās atsvaidzes intensitāti un ārkārtīgi ātru reakcijas laiku LG OLED televizori tiek uzskatīti par modernākajiem videospēļu spēlēšanai paredzētajiem televizoriem, kādi šobrīd ir pieejami tirgū.

Intensīvā videospēļu spēlēšanā LG OLED televizori var pat palīdzēt risināt acu noguršanas problēmu. Eye Comfort Display sertifikāts, ko piešķīrusi uzticama starptautiska laboratorija TÜV Rheinland, apstiprina, ka LG OLED televizori piedāvā pielāgojamību zilās gaismas saturam, tie nemirgo un sniedz pirmšķirīgu attēla kvalitāti no jebkura leņķa. LG OLED ekrāni atbilst visiem TÜV testēšanas kritērijiem, tostarp attiecībā uz plašu krāsu gammu un HDR.

SPORTA PĀRRAIŽU SKATĪŠANĀS PIEREDZE

LG OLED televizori ir ideāli piemēroti arī sporta faniem, ne tikai filmu cienītājiem un videospēļu spēlētājiem, piedāvājot aizraujošu skatīšanās pieredzi, ko nodrošina 120Hz reakcijas laiks, pateicoties jaunajam α9 Gen 3 AI procesoram, un citas ar sportu saistītas funkcijas.

Sports Alert funkcija palīdz lietotājiem sekot līdzi savām iecienītajām komandām un spēļu grafikiem, informējot viņus, tiklīdz komanda gūst punktus. Lietotāji var izraudzīties sev vēlamos sporta veidus – futbolu, basketbolu, volejbolu u.c. –, lai saņemtu automātiskus atjauninājumus, sākoties spēlei, komandai gūstot punktus un noslēdzoties spēlei.

 
Visi komentāri
 
felix65 9.janvāris 2020 9:05
0 0 Atbildēt

Kāds tam sakars ar autopasauli? Pie reklāmām parasti it kā jābūt norādītam, ka to apmaksā reklāmdevējs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti