Apple TV un Apple TV+ tagad pieejams 2019. gada LG televizoros vairāk nekā 80 valstīs

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 5.februāris 2020 14:40

LG Electronics (LG), kas janvārī notikušajā izstādē CES prezentēja 2020. gada viedos televizorus ar Apple TV aplikāciju, tagad šo aplikāciju ievieš arī 2019. gada LG televizoros vairāk nekā 80 valstīs.

Aplikācija Apple TV, kurai viegli iespējams piekļūt ar LG Home Launcher, sniedz LG televizoru īpašniekiem iespēju abonēt un skatīties Apple jauno video abonēšanas pakalpojumu Apple TV+, kas piedāvā skatīties tādu Apple oriģinālsaturu kā The Morning Show, See, Servant un Little America.                                                                                  

Ar Apple TV aplikāciju LG televizoru īpašnieki var arī abonēt Apple televīzijas kanālus – tieši  premium video pakalpojumus, kas pieejami gan tiešsaistē, gan bezsaistē, bez reklāmām un pēc pieprasījuma piekļūt savai iTunes video bibliotēkai un iegādāties vai iznomāt vairāk nekā 100 000 filmu un televīzijas pārraižu. Lai izmantotu visus šos pakalpojumus, nepieciešami tikai daži LG Magic Remote tālvadības pults klikšķi.

LG televizori piedāvā lietotājiem kinoteātrim pietuvinātu pieredzi ar labāko attēla un skaņas kvalitāti, lai pielāgotos aizvien plašākam programmu klāstam, ko piedāvā pasaulē labākie satura nodrošinātāji. Ar plašu pārraižu klāstu, kas pieejams Dolby Vision, aplikācija Apple TV ir ideāli piemērota LG televizoriem. LG jau agrīni ieviesa Dolby tehnoloģijas, un tā jaunākie televizori turpina atbalstīt Dolby Vision, piedāvājot skatītājiem reālistiskāko skatīšanas pieredzi ar patiesi izteiksmīgām krāsām, izteiktām detaļām un pārsteidzoši reālu skaņu.

LG 2019. gada televizori atbalsta arī Apple AirPlay 2, kas ļauj skatītājiem dalīties vai parādīt saturu no saviem viedtelefoniem iPhone, planšedatoriem iPad vai Mac datoriem tieši LG televizorā. Lietotāji varēs atskaņot mūziku televizorā un sinhronizēt to ar citiem AirPlay 2 skaļruņiem jebkurā vietā mājā. Tāpat tiek atbalstīts arī Apple HomeKit, kas ļauj lietotājiem viegli un droši kontrolēt savu televizoru ar Home aplikāciju savos iPhone vai iPad, vai ar balsi, izmantojot Siri, tādējādi nodrošinot iespēju ieslēgt vai izslēgt ierīci, regulēt skaļumu, pārslēgt ievades avotus un daudz ko citu.

LG televizoru lietotāji var tagad baudīt Apple TV, kā arī AirPlay 2 un HomeKit visos LG 2019. gada OLED televizoros, NanoCell televizoros (sērijas SM9X un SM8X) un vēlāk šomēnes Apple TV aplikācija kļūs pieejama arī atsevišķos UHD televizoros (sērijas UM7X un UM6X). Apple TV aplikācija un Apple TV+ būs pieejams 2020. gada televizoru modeļos uzreiz pēc to nonākšanas tirgos, kā arī vēlāk šogad LG 2018. gada televizoros pēc programmatūras atjaunināšanas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti