LG uzsāk jauno NanoCell televizoru pārdošanu Latvijā 1

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 18.maijs 2021 11:27

LG Electronics (LG) uzsāk 2021. gada NanoCell televizoru pārdošanu Latvijā. Tie īpaši izceļas ar tīrām un precīzām krāsām, kas ļauj iegūt košākus un reālistiskākus attēlus, lai iedzīvinātu saturu.

Jaunie NanoCell televizori tiek piedāvāti ar lieliem ekrāniem 8K un 4K izšķirtspējā, kā arī tie ir pieejami dažādos izmēros – sākot no 43 collām līdz 86 collām.

Kinoteātra cienīga skatīšanās pieredze mājās

AI procesors, izmantojot dziļās mācīšanās algoritmus, analizē skatīto saturu un pārveido neīstu 8K saturu pārsteidzoši aizraujošā 8K kvalitātē. Tā rezultātā tiek iegūts asāks attēls ar pamanāmi augstāku izšķirtspēju un detalizāciju — pat uz mūsu lielākajiem ekrāniem.

LG NanoCell televizora darbību nodrošina α9 Gen4 8K AI (8K televizoriem) un α7 Gen4 4K AI (4K televizoriem), kas ir revolucionārs procesors, kas satura analizēšanai un optimizēšanai izmanto dziļās mācīšanās algoritmus. Ikviena korekcija attēlā un skaņā tiek veikta automātiski.

NanoCell televizoram ir arī Dolby Vision IQ, kas viedi pielāgo attēla iestatījumus atkarībā no satura veida un apkārtējās vides apstākļiem, tikmēr Dolby Atmos nodrošina daudzdimensiju telpisko skaņu – šis apvienojums ļauj iegūt lielisku kinematogrāfisko rezultātu. 

Pilna spektra aptumšošanu

Jaunais LG NanoCell televizors izmanto pilna spektra aptumšošanu un precīzi kontrolē individuālus LED pretgaismas moduļus, tādā veidā ļaujot iegūt piesātinātāku tumšo krāsu, kā arī līdz minimumam samazina pretgaismas noplūdes, nodrošinot labāku kontrastu un detalizētāku attēlu. Visos NanoCell modeļos tiek izmantotas nanodaļiņas, kas rada reālistisku attēla kvalitāti, kas skatītājam ļauj vēl labākā kvalitātē skatīties mīļākās filmas, sporta pārraides un citus šovus.

Unikāls un ērti pārvietojams ar Gallery statīvu

Savukārt jaunie NanoCell televizori 65/55 collu izmērā no sērijām – NANO88, NANO86, NANO81, NANO80, NANO77 un NANO75 – ir saderīgi ar mūsdienīgo LG OLED Gallery statīvu, kas sniedz iespēju novietot televizoru jebkur, tādā veidā pārvēršot māju un tās interjeru par mākslas galeriju.

Spēļu pieredze pavisam jaunā līmenī

Video spēļu spēlēšana tagad ir pavisam jaunā līmenī, jo spēļu optimizētājs automātiski pielāgo attēla iestatījumus, optimizē grafiku un redzamību, ļaujot izbaudīt ikvienu spēli vēl labāk kā iepriekš.

ALLM un eARC atbilst jaunākajai HDMI 2.1 specifikācijai, nodrošinot iespēju skatīties strauju saturu daudz augstākā izšķirtspējā un ar vienmērīgu, sinhronizētu grafiku.

Jaunais WebOS un Magic Remote pults

Pārveidotais sākumekrāns vienuviet attēlo personalizētus ieteikumus par saturu, nodrošina vieglāku piekļuvi iecienītām lietotnēm un ļauj kontrolēt savienotās ierīces.

Pārveidotā pults Magic Remote ir ieguvusi ergonomisku dizainu ērtākai turēšanai, savukārt norādīšanas un ritināšanas sistēma ļauj ātrāk atrast vēlamo. Iebūvētais mākslīgais intelekts nodrošina vieglu piekļuvi pakalpojumiem, savukārt lielāko satura pakalpojumu sniedzēju pogas ļauj ātri piekļūt iecienītajam saturam.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 19.maijs 2021 0:53
1 0 Atbildēt

es Atvainojos, tas tellevizors tur kko arī rāda,jeb tas vnk tur tā smuki stāv plāna vidū uz tās vistas kājas un bez neviena vada? Rādāmais un barojamais materiāls viņam pa kurieni pienāk?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti