LG 97 collu G2 Oled Evo Gallery Edition televizors gatavs pasaules debijai

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 10.septembris 2022 9:06

LG nostiprina premium televizoru tirgus līderpozīcijas ar plašu lielo ekrānu televizoru klāstu un jaunākajām ekrānu tehnoloģijām

LG Electronics (LG) atklāj, ka pasaulē lielākais OLED televizors – LG OLED evo Gallery Edition TV (modelis 97G2) – drīzumā būs pieejams pasaules tirgos, tostarp arī Baltijā. Konkrēti tirdzniecības uzsākšanas datumi lielākajiem tirgiem tiks izziņoti tuvākajās nedēļās.

97G2 ir iespaidīgs 97 collu ekrāns ar LG pašizgaismojošu LED tehnoloģiju, lai nodrošinātu reālistisku skatīšanās pieredzi. Ar šo visu laiku lielāko ekrāna izmēru patērētāji uzņēmuma 2022. gada OLED televizoru piedāvājumā tagad var izvēlēties no 42, 48, 55, 65, 77, 83, 88 un 97 collu klāsta.

LG OLED, kas nepārspēts līderis globālajā premium televizoru tirgū bijis deviņus gadus pēc kārtas[1], tagad izvēlas miljoniem patērētāju visā pasaulē. OLED televizoros tiek izmantoti pašizgaismojoši pikseļi, kurus iespējas ieslēgt un izslēgt individuāli, lai radītu nevainojamus melnos toņus, pārsteidzoši dabiskas krāsas un bezgalīgu kontrasta attiecību. Atšķirībā no LED tehnoloģijas,  OLED nodrošina iespēju radīt televizorus, kas ir elastīgi (salokāmi) un pat sarullējami. 

Izstādē IFA 2022 LG prezentēja pilnībā jauno modeli 97G2 kā daļu no tā paplašinātā premium televizoru klāsta, kurā piedāvāts aizvien plašāks pirmšķirīgu, ārkārtīgi lielu ekrānu izmēru klāsts, lai nodrošinātu neaizmirstamu televizora skatīšanās pieredzi mājās. Tāpat izstādē tika izrādīta arī moderno ekrāna tehnoloģiju dažādība ar modeļiem no OLED, Micro LED un QNED.

Nesen veikts tirgus pētījums[2] liecina, ka OLED televizori šogad veidos 55% no Eiropas premium tirgus daļas, bet līdz 2023. gadam šī daļa pieaugs līdz 66%. Pētījumā arī tiek prognozēts, ka 2022. gadā televizoru ar izmēriem virs 70 collām piegādes pasaulē sasniegs aptuveni 14,9 miljonus vienību, bet nākamgad šis skaits pieaugs līdz gandrīz 17,1 miljonam vienību. Pateicoties lielu un ārkārtīgi lielu ekrānu OLED televizoru klāsta paplašināšanai, LG ir labi pozicionēts, lai saglabātu savu dominējošo pozīciju premium televizoru segmentā Eiropā un pasaulē.

Viena no LG zvaigznēm izstādē IFA – 97 collu LG OLED evo Gallery Edition televizors – aprīkots ar LG OLED evo tehnoloģiju, α (Alpha) 9 Gen5 AI procesoru un progresīviem attēla algoritmiem, lai nodrošinātu reālistiskus attēlus un patiesi reālistisku skatīšanās pieredzi. 97 collu G2 sērijas modelim ir arī Gallery dizains, kas ļauj lietotājiem televizorus piestiprināt cieši pie sienas, sniedzot nevainojamu un izsmalcinātu izskatu, kas uzlabos ikvienu mājas kinoteātri.

No 8K televizoru klāsta LG izstādē IFA izstādīs 88 collu LG SIGNATURE OLED 8K (modelis 88Z2) un 86 collu QNED televizoru (modelis 86QNED99). Abiem šiem modeļiem ir pārsteidzošs ekrānu izmērs, pirmšķirīgs 8K (7680 x 4320) izšķirtspējas asums un LG jaunākās ekrānu tehnoloģijas, lai jebkura žanra saturu padarītu krietni realistiskāku. Ar vairāk nekā 33 miljoniem pašizgaismojošu OLED pikseļu 88Z2 nodrošina satriecošu detaļu attēlošanu, izteiktus melnos toņus, bezgalīgu kontrasta attiecību un dabiskas krāsas, kas saglabājas nemainīgas plašā skatīšanās leņķī. Tikmēr 8K 86QNED99 aprīkots ar LG Quantum Dot NanoCell un Precision Dimming tehnoloģijām, lai tā 86 collu ekrānā attēlotu asus, izteiksmīgus attēlus.

Tāpat izstādē Berlīnē LG izstādīs iespaidīgo 136 collu 4K Micro LED (3840 x 2160). Šis inovatīvais mājas izklaides risinājums nodrošina pirmklasīgu attēla kvalitāti satriecošā izmērā, mikrometra izmēra pašizgaismojošus pikseļus apvienojot ar modulāru dizainu.

[1] Avots: Omdia. Piegādāto vienību ziņā deviņu gadu periodā no 2013. gada līdz 2021. gadam
[2] Avots: Omdia. Pētījumā premium televizori definēti kā televizori, kas maksā virs 1500 ASV dolāriem

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti