LG izziņo 2023. gada televizoru modeļus

 

Foto: Publicitātes foto

LG | 29.marts 2023 8:49

LG Electronics (LG) izziņo 2023. gada televizoru modeļus, starp kuriem ir arī inovatīvie LG OLED televizori.

Jaunākie televizori, kas aprīkoti ar uzņēmuma jaunākajām tehnoloģijām un veidoti ap tā jauno vīziju – Sync to You, Open to All (Pielāgots jums, pieejams visiem) –, nodrošina pirmšķirīgu skatīšanās un lietotāju pieredzi, kuru iespējams pielāgot lietotāja vajadzībām, vēlmēm un gaumei. Šī gada LG televizoru modeļi uzsāk jaunu televīzijas laikmetu, izceļot televizoru kā mājas multimediju centru, kas nepārtraukti paplašina un bagātina ikdienas dzīvi.

Uzņēmuma jaunākie OLED televizori, kas ir šī gada piedāvājumu uzmanības centrā, nodrošina skatīšanās pieredzi, kādu spēj sniegt tikai LG OLED tehnoloģija. Jaunākie modeļi piedāvā augstākās kvalitātes pašizgaismota attēla kvalitāti, precīzas attēla apstrādes tehnoloģijas un uzlabotu webOS platformu, kas nodrošina vēl viedākas funkcijas, kā arī piekļuvi aizvien plašākam pakalpojumu piedāvājumam.

LG iepazīstināja pasauli ar pirmo OLED televizoru pirms desmit gadiem, un kopš tā laika uzņēmums ir bijis premium televizoru tirgus līderis.

Viens no jaunākajiem sasniegumiem ir LG SIGNATURE OLED M – 97 collu liels OLED televizors ar Zero Connect tehnoloģiju, kas nodrošina bezvadu video un audio pārraidi –, un OLED T – caurspīdīgs OLED televizors, kas nosaka jaunu telpisko integrāciju un lietotāja pieredzi.1

LG 2023. gada OLED televizoru klāstā ir pilnveidoti G3 un C3 OLED evo sērijas televizori. Pateicoties LG OLED evo tehnoloģijas precizitātei un veiktspējai un jaunajam α9 AI procesoram Gen6, jaunie modeļi nodrošina labāku gaišumu un krāsu precizitāti, kā arī pārsteidzošu attēla skaidrību un detaļas.

Jaunākajā Alpha sērijas procesorā tiek izmantota LG mākslīgā intelekta atbalstītā padziļinātās mašīnmācīšanās tehnoloģija, lai nodrošinātu izcilu attēla un skaņas kvalitāti. AI Picture Pro tagad piedāvā satura kvalitātes uzlabošanu skaidrākiem attēliem, bet OLED Dynamic Tone Mapping Pro palīdz atklāt slēptās detaļas un piešķir katram kadram lielāku izteiksmību.

Vēl viens nozīmīgs šī gada OLED evo G3 sērijas jauninājums ir LG tehnoloģija Brightness Booster Max, kurā ir iekļauta pavisam jauna gaismas vadības arhitektūra un gaismas pastiprināšanas algoritmi, lai palielinātu gaišumu pat par 70%.2 Savukārt Super Anti Reflective tehnoloģijas3 izmantošana efektīvi samazina vizuālos traucējumus.

LG 2023. gada G3 OLED evo modeļiem ir arī estētisks jauninājums, pateicoties nevainojamajam One Wall dizainam.4 Turklāt LG jaunākos OLED televizorus ir viegli pārvietot vai piestiprināt pie sienas, jo tiek izmantots kompozītšķiedras materiāls5, kas samazina katra televizora kopējo svaru. Lai nodrošinātu uzstādīšanas elastību, LG 2023. gada OLED evo C3 sērijas modeļi ir aprīkoti ar grozāmu statīvu6, kas ļauj lietotājiem pagriezt ekrānu atbilstoši viņu skatīšanās pozīcijas leņķim.

Šī gada jaunums ir OLED atbalsta programma Care, kas palīdz lietotājiem nodrošināt LG OLED televizoru nevainojamu darbību. OLED atbalsta programmā iekļauta funkcija Memory Optimizer, kas uzlabo ierīces sniegumu un nodrošina ekrāna/skaņas pašdiagnostiku. Tā arī nodrošina lietotājiem piekļuvi tādām funkcijām, kas palīdz rūpēties par televizora OLED paneli, kā Pixel Cleaning, Screen Move, Adjust Logo Brightness un Care Recommendations. OLED Care programmai iespējams piekļūt jebkurā laikā, izmantojot taustiņu uz tālvadības pults.

Augstākās kvalitātes mājas kinozāles risinājumi – LG OLED televizori turpina atbalstīt Dolby Vision un Dolby Atmos attēla un audio uzlabošanas iespējas.

Labākie videospēļu ekrāni – LG pašizgaismotajiem OLED televizoriem ir īpaši ātrs 0,1 milisekundes reakcijas laiks, zema ievades aizture un līdz pat četriem HDMI 2.1 48 Gbs joslas platuma portiem. LG OLED televizori ir aprīkoti arī ar funkciju Game Optimizer, kas ļauj lietotājiem ātri izvēlēties un pārslēgties starp katram spēļu žanram atbilstošiem ekrāna noklusējuma iestatījumiem, tai skaitā jauno, pielāgojamo Lietotāja noklusējuma iestatījumu un daudzām citām videospēlēm paredzētām funkcijām. Turklāt LG OLED televizoriem ir Game Dashboard – izvēlne, kas nodrošina virkni noderīgu ekrāna iestatījumu un veiktspējas funkciju, kurām lietotāji var ātri piekļūt spēles laikā.

Papildus godalgotajiem OLED televizoriem LG savu plašo 2023. gada televizoru klāstu papildinājis ar jauniem QNED televizoriem. Augstākās kvalitātes LCD televizoros izmantota uzņēmuma Quantum Dot NanoCell Color tehnoloģiju, lai nodrošinātu bagātīgas, precīzas un maksimāli reālistiskas krāsas, kas palīdz radīt neaizmirstamu skatīšanās pieredzi. Jaunākie QNED Mini LED televizori, kas aprīkoti ar QNED Million Grey Scale Block Dimming tehnoloģiju7, spēj nodrošināt OLED televizoriem pielīdzināmu kontrasta un melnās krāsas līmeni.

Apņemoties padarīt tehnoloģijas pieejamākas un vieglāk lietojamas arī cilvēkiem ar invaliditāti, LG ieviesis vairākas papildu funkcijas. Piemēram, nospiežot un paturot skaņas izslēgšanas taustiņu tālvadības pultī LG Magic Remote, tiek atvērta pieejamības izvēlne, kurā lietotāji var atrast Learn TV Remote, kurā tiek parādītas tālvadības pults funkcijas. Uzlabojot pieejamību cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem, funkcija Sign Language Zoom ļauj lietotājiem televizorā pielāgot tās zonas lielumu, kurā atrodas zīmju valodas tulks. Tagad lietotāji ar dzirdes traucējumiem var savienot savu dzirdes aparātu ar televizoru, izmantojot Bluetooth savienojumu, vai pievienot raidītāju vienam no televizora HDMI portiem un regulēt skaļumu.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti