Iegūstiet nepārspējamu spēļu pieredzi, apvienojot Sony 4K HDR televizoru ar PlayStation®4 Pro

 

Foto: Publicitātes attēls

LEAD.Korporatīvā komunikācija | 12.novembris 2016 11:59

Sony 4K HDR televizori būs ideāls partneris tiem spēlētājiem, kuri vēlas iespējami efektīvi izmantot Sony Interactive Entertainment pēdējo jaunumu PlayStation®4 Pro (PS4 Pro).

PS4 Pro piedāvā uzlabotu attēla un datu apstrādes jaudu, nodrošinot izcilu vissīkāko detaļu attēlojumu un vēl nebijušu attēla precizitāti un sniedzot 4K līmeņa kvalitatīvu spēles prieku un izklaidi. Tāpat kā visas PS4 konsoles, PS4 Pro atblastīs arī HDR tehnoloģijas.

Sony 4K HDR televizoru īpašnieki varēs novērtēt uzlabotu PS4 spēļu attēlojumu pārsteidzošā 4K kvalitātē (vai augstāku izšķirtspēju), kā arī priecāties par citām uzlabotām funkcijām, piemēram, augstāku attēla kvalitāti un uzlabotu kadru frekvenci.

Visiem Sony 4K HDR televizoriem ir pieejams arī X-tended Dynamic Range Pro**, kas garantē kontrasta starp gaišāko gaišo un tumšāko tumšo krāsu atveidi. Turklāt tas ļauj saskatīt trīs reizes lielāku spilgtuma amplitūdu nekā parastajos LED televizoros, tādēļ, spēlējot savu iemīļoto sporta spēli vai ceļojot pēcapokalipses pasaulē, spēles radīs asākas, skaidrākas un reālistiskākas izjūtas nekā jebkad agrāk.

Sony 4K HDR televizori piedāvā augstāku spilgtuma un kontrasta līmeni, izmantojot unikālu TRILUMINOS tehnoloģiju***, kas palīdz radīt krāsu piesātinājumu un asumu, tādējādi atdzīvinot spēli. Daudzveidīgāka krāsu palete un dabiskākas ēnas un toņi nodrošinās katras sīkākās spēļu detaļas skaistumu.

Sony Europe televizoru mārketinga un produktu plānošanas nodaļas vadītājs Motoi Kavamura (Motoi Kawamura) stāsta: „Mēs vienmēr cenšamies nodrošināt, lai mūsu klienti iegūtu vislabāko pieredzi. Pilnīgi neticami, cik atšķirīgas ir sporta pārraides, filmas un citas izklaides, ja izmanto 4K, un mēs esam bezgala apmierināti, ka mūsu Sony 4K HDR televizori tādējādi spēj sniegt spēlētājiem aizraujošākas un skaistākas izjūtas nekā jebkad agrāk.”

Sony 4K HDR televizoru klāsts, ieskaitot ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80, SD80 un XD75/70 sēriju, ir ideāls jaunā PS4 Pro partneris neatkarīgi no jūsu iespējām.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti