CES Inovāciju balva: Samsung iegūst 35 godalgas

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung Electronics Baltics | 14.novembris 2016 13:50

Samsung ieguvis 35 prestižās patērētāju elektronikas izstādes CES 2017 Inovāciju godalgas.

Patērētāju elektronikas asociācija (Consumer Technology Association) uzņēmuma produktus atzinīgi novērtējusi vairākās kategorijās – tostarp par labākajām inovācijām un ekoloģisku dizainu.

Gandrīz 350 vienpadsmit gadu laikā iegūtie apbalvojumi ir apliecinājums uzņēmuma panākumu vēsturei tehnoloģiju jomā. Inovāciju balvā iekļautos produktus vērtē neatkarīga žūrija, kuras sastāvā ir inženieri, industriālie dizaineri un tirdzniecības nozares pārstāvji. Programmas mērķis ir novērtēt labākos patērētāju elektronikas produktus 28 dažādās kategorijās.

 “Mēs nemitīgi strādājam pie produktu uzlabošanas,” saka Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs. “Esam pagodināti par asociācijas un nozares ekspertu pausto atzinību mūsu inovatīvajiem produktiem, kā arī ar nepacietību gaidām iespēju demonstrēt uzņēmuma jaunāko veikumu nākamā gada sākumā gaidāmajā patērētāju elektronikas izstādē CES 2017.”

 Katrā no konkursa kategorijām tika vērtēti dažādi produkti: mobilās ierīces, sadzīves tehnika, valkājamās un atmiņas ierīces, kā arī datortehnika. Vairāki no šiem nozares pārstāvju novērtētajiem produktiem būs apskatāmi CES 2017 izstādē janvārī.

 Daži no apbalvotajiem produktiem:

 Gear S3 viedpulkstenis radīts, iedvesmojoties no tradicionālu pulksteņu dizaina. Tajā apvienots klasisks dizains un jaunākie mobilo ierīču tehnoloģiju sasniegumi, tostarp LTE un Bluetooth savienojamība, maksājumu sistēma Samsung Pay, IP68 ūdensizturība un iebūvēts GPS.

 ArtPC Pulse ir jaudīgs dators, ko patērētāji var pielāgot, izmantojot unikālu impulsu līdzekli un moduļus, kas paplašina un personalizē datora lietošanas pieredzi tā, lai tā atbilstu lietotāju vajadzībām.

 Samsung Gear VR darbību nodrošina Oculus tehnoloģija un tā sniedz labāko un ērtāko mobilās virtuālās realitātes pieredzi. Ar Gear VR ierīci lietotāji var spēlēt lieliskas spēles, skatīties Holivudas labākās filmas savā privātajā kinoteātrī, iepazīties ar jauniem un satikties ar seniem draugiem, iejusties spriedzes filmas sižetā un veikt daudz citu darbību.

 Samsung Gear 360 ir jaudīga, augstas izšķirtspējas 360 grādu kamera, ar kuru var uzņemt video un attēlus sev visapkārt pilnā rādiusā. Ja vēl pavisam nesen tas bija pilnīgi jauns formāts, tad tagad ikviens pavisam vienkāršā veidā var iemūžināt savas dzīves svarīgākos brīžos no jebkura rakursa.

 Samsung 960 PRO 2 TB SSD ir iebūvējamā atmiņas iekārta, kas no visiem Samsung SSD produktiem nodrošina visaugstāko veiktspēju, izturību un ietilpību. Pateicoties kompaktumam, tā ir piemērota plāniem klēpjdatoriem un stacionārajiem datoriem, savukārt ātrdarbība nodrošina, ka failiem bez aizķeršanās varēs piekļūt, piemēram, no attāluma.

 Samsung PM971 512 GB BGA NVMe SSD ir pastmarkas lieluma disks, kas ir vieglāks par pusi monētas. Tā veiktspēja ļauj pārsūtīt 5 GB lielu filmu aptuveni 3 sekunžu laikā, bet 6 sekunžu laikā veikt tās lejupielādi. PM971 darbojas 15 reizes ātrāk nekā parastie cietie diski.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti