Citroen DS3 jauna limitēta kolekcija

 
17.jūnijs 2011 10:44

Sekojot „Yves Saint-Laurent”, „Kenzo” un „Orla Kiely” stila interpretācijām, CITROËN DS3 tagad ir pieejams ar jaunu „Hickory” brūnu virsbūves toni un jumta uzlīmi.

Tās dizaina autors ir CITROËN Creative Awards ieguvējs no Itālijas. Tāpat marka piedāvā „Grey Matter”, DS3 modeli, kas tiks saražots ierobežotā skaitā – tikai 750 vienības.

Viena no atraktīvākajām CITROËN DS3 iezīmēm ir tā radikālais, valdzinošais stils, kas ar plašajām personalizēšanas iespējām kļūst patiešām ekskluzīvs. Vasaras sezonai CITROËN DS3 līdzās jau esošajiem 10 virsbūves toņiem piedāvā arī sportisko jauno „Hickory” toni. CITROËN papildinājuši arī jumta dizaina tēmas ar „Flavio”, ko pilnībā iedvesmojis CITROËN Creative Awards konkursā iesniegtais darbs. Abstraktā stilā veidotais zeltainais dekors ir nosaukts tā autora vārdā, un līdz ar to kompānija ir izpildījusi savu solījumu ieviest savos modeļos pirmā starptautiskā dizaina konkursa uzvarētāja darbu. CITROËN DS3 ir neapšaubāmi individuāls un oriģināls autobūves produkts.

Klientiem, kas vēlas kaut ko vēl ekskluzīvāku, ir pieejama īpašā, limitētā CITROËN DS3 sērija, kas saucas „Gray Matter” un tiks saražota tikai 750 eksemplāros. Īpašās sērijas modelis atšķiras ar pelēku virsbūvi un hromētām detaļām kā sānu spoguļi, sānu moldingi un aizmugurējo lampu aploces. Jumts var būt balts vai melns, auto ir dekoratīvs papildaprīkojumu un 17 collu vieglmetāla diski atbilstošā krāsā. Salona apdarē izmantota „Mitsral” āda un „My Way Select Comfort Pack” aprīkojums, kurā iekļauta automātiskā klimata kontrole, „My Way” navigācijas sistēma un „HiFi” audiosistēma. Modelis tiek piedāvāts ar diviem dzinējiem – VTi 120 ZS vai THP 150 ZS.

CITROËN DS3 piemīt neatvairāms šarms, ko pierāda saņemtās balvas, no kurām jaunākā ir „Sieviešu gada auto”, ko aprīlī šim modelim piešķīra žūrija, kurā strādāja 14 auto žurnālistes un sacīkšu braucējas no visas pasaules. Vērtēšanas kritēriji bija drošība, dizains, ietilpība, braukšanas īpašības un ietekme uz apkārtējo vidi – faktori, kas ir svarīgi sievietēm, iegādājoties sev automašīnu.

Vairāk informācijas par CITROËN DS3 interneta mājas lapā www.citroen.lv
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti