Jaunais Peugeot dīleris aicina uz atvērto durvju dienām

 
15.septembris 2011 10:31

Š.g. 16. un 17.septembrī jaunais Peugeot dīleris Adam Auto ikvienu interesentu aicina uz atvērto durvju dienām un izmēģinājuma braucieniem ar jaunās paaudzes Peugeot automašīnām.

Tikai divas dienas 16.septembrī no 9:00 – 19:00 un 17.septembrī no 9:00 – 18:00 SIA Adam Auto autocentrā Rīgā, Krasta 66 interesentiem tiks piedāvāta iespēja izmēģināt daudzveidīgo Peugeot automašīnu izlasi izmēģinājuma braucienos.

Piedāvāto modeļu klāstā būs gan vieglie automobiļi, gan komercautomobiļi ar īpašu aprīkojumu. Pēdējie izceļas ar īpaši plašu modeļu gammu, aprīkojuma iespējām un tilpumu līdz pat 15 m3. Piemēram, Peugeot furgons BOXER tiek piedāvāts pat četrās dažādās garenbāzēs un trīs dažādos augstumos, kravu un pasažieru pārvadāšanai.

Atvērto durvju dienās potenciālie pircēji varēs iepazīties ar komercautomobiļu pārbūves iespējām, ko atbilstoši klientu specifiskajām vajadzībām nodrošina SIA Autava, saņemt pārdevēju konsultācijas, uzzināt par autolīzinga DnB NORD un apdrošināšanas sabiedrības BALTA īpašajiem piedāvājumiem. Plašā izvēlē būs pieejamas arī pasažieru automašīnas, sākot no Peugeot elektromobiļa iON un beidzot ar biznesa klases auto – 508.

Par neformālu atmosfēru pasākuma laikā rūpēsies DJ, apmeklētājus priecēs patīkamās iepazīšanās cenas jaunām Peugeot automašīnām un autoservisa pakalpojumiem, kas spēkā būs visu septembri.

Atgādinām, ka kopš 1997. gada SIA Adam Auto ir oficiālais Opel dīleris un autoserviss, bet kopš 2011.gada maija SIA Adam Auto autocentri Rīgā, Krasta ielā 66 un Ventspilī, Zvaigžņu ielā 15 ir saņēmuši oficiālā Peugeot dīlera tiesības un klientiem nodrošina ražotāja standartiem atbilstošu klientu apkalpošanu, garantijas un pēcgarantijas remontus, oriģinālās autodaļas un Peugeot Assistance 24 stundu palīdzību uz ceļa.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti