Lielākā Baltijas autoizstāde nākamgad notiks Ķīpsalā 4

 
4.decembris 2006 11:04

Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācija un Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 vienojušās par 9. starptautiskās Rīgas autoizstādes “Baltic International Motorshow Riga 2007” rīkošanu Starptautiskajā Izstāžu centrā Ķīpsalā 2007. gadā no 24. līdz 29. aprīlim.



Līgumu par “Baltic International Motorshow Riga 2007” rīkošanu 1. decembrī, Ķīpsalā parakstīja LPAA valdes priekšsēdētājs Olafs Ozols un BT 1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle. Līguma parakstīšanas ceremonijā piedalījās LPAA prezidents Agris Staņēvičs, LPAA valdes priekšsēdētājs Olafs Ozols, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle, projekta grupas direktors Kaspars Cimermanis un projektu vadītājs Gints Šāvējs.

Nākamā gada aprīļa beigās Ķīpsalā pulcēsies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citu valstu autoentuziasti jau par tradīciju kļuvušajos pavasara autosvētkos. Apmeklētāji izstādē varēs iepazīties ar interesantākajiem pazīstamāko autoražotāju jaunumiem, izvēlēties automobili un iegūt jaunāko informāciju.

Turpmāk autoizstādes Baltijas valstīs norisināsies ar trīs gadu intervālu – katru gadu vienā no trim valstīm. Tādējādi 2007. gada autoizstāde Rīgā būs visas Baltijas centrālais autonotikums, un tā būs plašākā ekspozīcija visu Baltijas autoizstāžu vēsturē.


Izstādes rīkotāji un organizatori. No kreisās: Kaspars Cimermanis, Olafs Ozols, Viesturs Tīle, Agris Staņēvičs, Gints Šāvējs.


LPAA valdes priekšsēdētājs Olafs Ozols ir pārliecināts, ka “mūsu sadarbības rezultātā taps autonozarei nozīmīga, kvalitatīva un iespaidīga izstāde, kas būs interesanta apmeklētājiem un lietderīga dalībniekiem”.

Savukārt Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle pauda cerību, ka sadarbība ar LPAA šī projekta realizēšanā būs auglīga autoindustrijai un visiem autobraucējiem Latvijā.

“Baltic International Motorshow Riga 2007” ir iekļauta Starptautisko Autoražotāju asociācijas (OICA – Organisation Internationale des Constructeurs d'Automobiles) automobiļu izstāžu kalendārā līdzās prestižajiem Parīzes un Ženēvas autošoviem. Kā zināms, tikai OICA kalendāra izstādēs autoražotāji ir tiesīgi pirmo reizi noteiktā reģionā izstādīt konceptautomobiļus un jaunākos modeļus.

Izstādes rīkotājs ir LPAA – profesionāla 44 autoimportētāju un dīleru apvienība. Kopš 1998. gada LPAA ir OICA un kopš 2003. gada arī Eiropas Autoražotāju asociācijas (ACEA) biedre.

Savukārt izstādes organizators ir Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 – viena no vadošajām izstāžu rīkotājām Baltijas valstīs, ilggadēja LPAA sadarbības partnere autoizstāžu rīkošanā.
 
Visi komentāri
 
219633. viesis 4.decembris 2006 11:12
0 0 Atbildēt

labi, cerams, kaut kas pratigs ari sanaks

219643. viesis 4.decembris 2006 12:02
0 0 Atbildēt

Liekas, ka katru gadu autoizstaade kjiipenee startee ar identisku saukli.

219644. viesis 4.decembris 2006 12:12
0 0 Atbildēt

un rezutātā var apskatīties uz veciem ar samoreziem šķūnētiem šrotiem un jauniem getziem.

219645. viesis 4.decembris 2006 12:13
0 0 Atbildēt

Ne tikai autoizstāde startē ar identisku saukli... un ne tikai ķīpenē... :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti