Briseles autoizstādē prezentē jauno CITROËN Nemo Combi 1

 
18.janvāris 2008 11:43

Jau šī gada pavasarī pirmos klientus Eiropā sasniegs CITROËN Nemo Combi. Inovatīvais automobilis no 2008.gada 15.janvāra tiek prezentēts Briseles autoizstādē.

Šī gada aprīlī Nemo Combi gaidāms arī Latvijā. Jaunais sākuma līmeņa aktīvās atpūtas automobilis izceļas ar modernu, saistošu un dinamisku dizainu, kompaktu eksterjeru un plašu interjeru.



CITROËN ražotājs ar plašo modeļu klāstu spēj nodrošināt ikvienas klientu vajadzības, sākot no profesionāļiem līdz pārliecinātiem individuālistiem, ņemot vērā mūsdienu dzīvesveida iezīmes un nepieciešamības, tādējādi piedāvājot daudzveidīgus risinājumus un izcilas ērtības ikvienam. Nemo Combi ir inovācija aktīvās atpūtas automobiļu tirgū, kas lieliski apvieno kompaktu izmēru, modernu un funkcionālu dizainu un iespaidīgu plašumu. Tā plūstošās līnijas un dzidrināta stikla lukturi ļauj to nepārprotami identificēt kā CITROËN.



Nemo Combi automašīnas lietotājs ir pilsētnieks, kā arī aizrautīgs sporta un aktīvās atpūtas cienītājs, kas spēs novērtēt auto kompakto eksterjeru un atjautīgo dizainu. Lai uzsvērtu tā atpūtas un brīvā laika aicinājumu, CITROËN modeļu klāsta jaunpienācējs ir pieejams arī XTR versijā vēl lielākai daudzveidībai un atpūtas vajadzībām. Nemo Combi XTR versijā var pārvadāt arī neparocīgu aktīvās atpūtas aprīkojumu, piemēram, sērfošanas dēļus vai divriteņus. Kopā ar ekonomisko ekspluatāciju, tas nodrošina augstu automobiļa efektivitāti un, pasažieru komfortu, pateicoties iespaidīgajam salona plašumam visās trijās dimensijās. Nevainojami integrēto sānu bīddurvju logu veiksmīgais dizains papildina automobiļa koptēlu.



Tikai 3,96 m garš un viegli vadāms, ar apgriešanās rādiusu, kas mazāks par 10 metriem, CITROËN Nemo Combi ir īpaši piemērots pilsētas satiksmei. Nemo Combi raksturo arī pārsteidzoša ietilpība un plašums – izņemot aizmugurējo sēdekli, bagāžas nodalījuma tilpums palielinās gandrīz 2,5 m3. Savukārt ar zemo degvielas patēriņu un ierobežotām apkopes izmaksām jaunais Nemo Combi nodrošinās tā īpašnieka ietaupījumus it visās jomās, kas saistās ar automašīnas ekspluatāciju. Jaunajam modelim pieejama ir arī furgona versija

Turklāt Nemo Combi rūpējas arī par apkārtējo vidi – CO2 emisiju līmenis ir tikai 119 g/km, kas to padara par etalonu mazo furgonu segmentā. Ar šo dzinēju Nemo Combi ir piešķirta Airdream ekoloģiskā zīme, kas balstās uz trim kritērijiem: ražošana ISO 14001 sertificētā rūpnīcā, 95% paredzēti otrreizējai pārstrādei automobiļa ekspluatācijas beigās un CO emisijas līmenis ievērojami zemāks par 130 g/km.
 
Visi komentāri
 
250534. viesis 19.janvāris 2008 21:17
0 0 Atbildēt

Jestrs vāģis, 2. bildē pilnīgi prasās, to paņemt aiz jumta rokturiem un iemest tajā dīķī.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti