Škoda uzsāk dabai draudzīgā Superb iV tirdzniecību Latvijā (+ VIDEO) 2

 
Tavs Auto TV speciāli iAuto.lv | 21.februāris 2020 16:06

Kompānija Škoda uzsāk e-mobilitātes gājienu Latvijā. 20. februārī, Verte Auto jaunā autocentra atklāšanas laikā, tika oficiāli uzsākta Škoda pirmā plug-in hibrīda SUPERB iV tirdzniecība mūsu reģionā. Šī pasākuma laikā skatītājiem tika prezentēta arī jaunākās paaudzes Škoda Octavia.

ŠKODA SUPERB iV ir pirmais no elektrotīkla lādējamais hibrīda automobilis un ŠKODA zīmolam pirmais solis e-mobilitātē.

Hibrīda piedziņa apvieno elektrodzinēja un tradicionālā
iekšdedzes dzinēja priekšrocības, nodrošinot braucienu tikai ar elektrodzinēju “e-mode” režīmā līdz 62km, kas ir lieliski piemērots pilsētā. Vienlaikus SUPERB iV nodrošina plašu diapazonu tālāku attālumu vieglai pārvarēšanai.

Zem SUPERB iV motora pārsega ir 1.4 TSI dzinējs, kuru atbalsta elektrodzinējs, nodrošinot 160 kW lielu maksimālo sistēmas jaudu un 400 Nm lielu griezes momentu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
škida 21.februāris 2020 16:56
9 1 Atbildēt

Dabai draudzīgu auto nav, punkts. Tas ir bezjēdzīgs apzīmējums, lai orientēts uz nekritiski domājošiem prātiem, kas pavelkas uz bioloģiski iegūtu ūdeni, organiskajiem makaroniem (itkā būtu arī minerālie) utt.

Nu, sakiet man, ko dabā var uzlabot auto, no kura ar laiku sāk pilēt eļļa, antifrīzs un bremžu šķidrums? Var runāt par mazāk kaitīgu auto, bet dabai draudzīgas nav pat govis, ja ražo daudz metāna.

Mārtiņš Lūsis 21.februāris 2020 17:28
1 0 Atbildēt

Tikmēr mājaslapā joprojām jaunā Octavia vispār nav pie modeļiem minēta.

Ir vienā vietā atsevišķa sadaļa par jauno Octavia, kur vēl ir attēli ar maskētu virsbūvi (tur gan ir "nesen" atjaunots).

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti