Cer samazināt fotoradaru uzturēšanas izmaksas (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 14.jūnijs 2020 12:07

Augstās fotoradaru uzturēšanas izmaksas cer samazināt, nākotnē to apkopi uzticot nevis vienam, bet vairākiem uzņēmumiem.

Daļu līdz šim ārpakalpojumā piesaistīto funkciju varētu pārņemt arī Ceļu satiksmes un drošības direkcija pati. Satiksmes ministrs gan atzīst, ka uz Latvijas ceļiem izvietotie simt fotoradari ir dārgs pagātnes mantojums, kura efektivitāte nav pietiekama, un nākotnē vajadzētu pāriet uz vidējā ātruma mērīšanu.

 
Visi komentāri
 
ahaha 14.jūnijs 2020 14:40
4 0 Atbildēt

Cerēt var uz labiem laika apstākļiem un citām lietām, ko mēs tieši nevaram ietekmēt, bet lai samazinātu izmaksas (jebkurā jomā) ir jāizvelk rokas no )*( un jāpieņem labi un pamatoti lēmumi. Cerēs viņi.....darīt vajag!

650 14.jūnijs 2020 15:26
4 0 Atbildēt

Jā.Tiešām!Nu kā gan var labāk samazināt izmaksas,ja ne ieviešot (uzstādot,finansējot,Apkalpojot,app....)kaut ko jaunu un neredzētu un no nulles.Kas nesīs Laimi un Naudu mums visiem,pie kam ilgā laika peroīdā.Tāpēc sitīsim plaukstas,formēsim Labi Domu un ziepēsim cits citam aizmuguri.Lai toP;P

Jautājums 15.jūnijs 2020 9:31
5 0 Atbildēt

Ja jau pagājušajā gadā ar foto radariem iekasēja 5 milj euro, nevajadzētu tā kā sūdzēties, ka nav naudas radaru uzturēšanai! Problēma ir naudas sadalē!

gunbox 15.jūnijs 2020 11:26
3 0 Atbildēt

Nu pag... šefam, šefa bosam, ministram... kas ir 5 milj? Tieši sadalē viss ir kā plānots. Ja nebūtu sadales, tad arī fotoradaru nebūtu. Bēdīgākais, ka cilvēki šīm ziņām tic.

Freijers 15.jūnijs 2020 12:59
4 0 Atbildēt

Nav pietiekama efektivitāte redz......Vajagot vid kontroles izsekotājus. Pareizi, jo uz stacionāriem reti kad kāds uzraujas, visi jau ielāgojuši to vietas, kgan arī "vidējais" posms uz Tīnūžu šosejas nebija īsti ienesīgs, ja jau reiz pārtrauca to rūpalu tur.

Kanibaals 15.jūnijs 2020 16:49
1 1 Atbildēt

Uz tīnūžu bija tikai izmēģinājums sods tā arī neviens netika piesūtīts, bet ņemot vērā šo retorikas maiņu, laikam eksperiments veiksmīgs un $$$ jau spīd acīs.

Ance 15.jūnijs 2020 14:45
0 2 Atbildēt

Izskaidrojat man,kā tie jāapkalpo, kur tieši rodas tās milzīgās summas tieši apkalpošanā. Jau ar visiem radariem daži labi nedraudzējas ar galvu,vajag vēl vairāk radaru. Vajag vēl vairāk policistu uz ceļiem, bet ne jau ar trafarētajām. Vajag tur,kur ir kādi iero bežojumi,pie atļautajiem 70, tur trako,kā negudri. Jāsaka,prātiņ,nāc mājā,ja to nebūs. Jau tā tik daudz ir avāriju. Un kamēr neņems nost tiesības ar ātruma pārsniegšanu un dzeršanu,tad nekā nebūs.

WALA 15.jūnijs 2020 19:36
2 0 Atbildēt

Paradoksāli, bet daļa tautas brauc bez tiesībām, mūk no policijas utml. Tādēļ sanāk ka ieteiktais variats der tiem kas daudzmaz ir likumpaklausīgiem, bet pārējiem ka bija poh, tā būs joprojām ...

Freijers 16.jūnijs 2020 9:20
0 0 Atbildēt

Vari to neskaidrot šiem ņēmējiem nost un dro4tājiem no tā aiz stūra, viņiem sods, panaceja, līdzeklis un mēŗkis kā tāds.

Bradypus 16.jūnijs 2020 12:00
1 0 Atbildēt

Pats galvenais jau ir avārijas skaitīt mērvienībās "tik daudz" un ticēt shēmotāju propagandai. Jo brīdī, kad paskatās statistikas skaitļus, izrādās, ka nav nekā interesanta.

WALA 16.jūnijs 2020 10:33
4 0 Atbildēt

Bet vispār tā retorika ir interesanta, mērķis ir padarīt lētāku uzturēšanu utml. bet ne vārda par satiksmes drošību ... kā parasti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti