Satiksmes ministrs: Vērtēsim "Rail Baltica" projekta būvnieku iesniegto rēķinu leģitimitāti (+ VIDEO) 6

 
LTV Ziņu dienests | 4.jūnijs 2024 10:02

Projekta "Rail Baltica" būvnieku iesniegtie rēķini inflācijas procentu segšanai 39 miljonu eiro apmērā tiks detalizēti izvērtēti, raidījumā "Šodienas jautājums" sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens ("Progresīvie"), norādot, ka, iespējams, uzņēmuma "Eiropas Dzelzceļa līnijas" darbinieki un Satiksmes ministrijas ierēdņi pieņēmuši lēmumus ārpus savām pilnvarām.

To, ka būvdarbu sadārdzinājuma procenti neizskatās objektīvi, norādīja arī finanšu ministrs Arvils Ašeradens ("Jaunā Vienotība").

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ezits 4.jūnijs 2024 14:33
5 0 Atbildēt

Drīzak, jau vērtēs, cik no tā sadārzinājuma 39 miljomiem parpasīt sev un partijai!

BMW 4.jūnijs 2024 11:17
4 2 Atbildēt

Vērtēs tik ilgi, kamēr būvnieks nobankrotēs un nebūs jāmaksā!

MMX 4.jūnijs 2024 15:50
3 0 Atbildēt

Vienīgais kas tajā pasākumā bija neobjektīvs ir sākotnējā tāme un projekta sarežģītības novērtējums. Visas puses bija cerējušas uz fikso karteļa projektiņu, bet šobrīd jau ir tā ap*irsušies, ka tēlo beigtus un ar pirkstu rāda uz citiem. Fakts, ka Briškens, būdams bijušais augsta līmeņa vadītājs konkrētajā projektā, šobrīd veic izmeklēšanu jau vien ir kaut kas fantastisks, apmēram kā Borodačs ar savu "a, a, a kto eto sģelal"

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

4 miljoni eiro, 300 km/h 10 sekundēs - Bugatti pastāsta par jauno modeli Tourbillon

Francijas hiperauto ražotājs Bugatti atklājis attēlus un informāciju par jauno modeli Tourbillon, kas nomaina Chiron. Molsheimā bāzētais uzņēmums plāno 250 eksemplārus, kas jau ir izpirkti. Lasīt vairāk

 

Modernizētais Audi RS 3 uzstāda jaunu apļa rekordu Nirburgringā 1

Franks Štiplers ir uzstādījis jaunu apļa rekordu kompaktklases automobiļiem Nirburgringas Nordšleifes trasē ar modernizēto RS 3 modeli. Audi Sport sacīkšu un testa pilots uzrādīja iespaidīgu laiku – 7:33,123 minūtes, pašreizējo ātrāko apļa laiku šajā klasē pārspējot par vairāk nekā piecām sekundēm. Lasīt vairāk

 

Aston Martin ir “nenokaujams” – 90% vēl ierindā 4

90 procenti no visiem izgatavotajiem Aston Martin automobiļiem joprojām ir apritē. Lasīt vairāk

 

Elektriskais Alfa Romeo Junior būs jaudīgāks nekā plānots

Alfa Romeo pabeidzis modeļa Junior Veloce dinamiskos testus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti