Mopēds - mazs un neaizsargāts 4

 

Mopēds - mazs un neaizsargāts. Foto: Publicitātes foto.

7.jūnijs 2013 11:48

Lai pievērstu moto braucēju un autovadītāju uzmanību tam, cik patiesībā ceļu satiksmē neaizsargāts ir mopēda vadītājs, Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņas “Mopēds – mazs un neaizsargāts” ietvaros tika veikts īpašs eksperiments.

 

 

Statoil degvielas uzpildes stacijās tika izvietoti mini mopēdi un veikts mērījums, cik cilvēku pamana mazo rotaļlietu. Eksperimenta rezultāti apliecināja, ka, gluži tāpat kā ceļu satiksmē, mopēda vadītājs, iepretim četrriteņu spēkratiem, ir gana grūti pamanāms – stundas laikā 80% Statoil degvielas uzpildes stacijas apmeklētāju nepamanīja mini mopēdu, pie tam samina to ar kājām vai pārbrauca tam pāri ar automašīnu.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 8.jūnijs 2013 3:35
0 0 Atbildēt

Kārtējais mēsls no sērijas "skaties divreiz, divreiz". Kāpēc mērķauditorija ir autovadītāji, nevis paši donori?

recluse 8.jūnijs 2013 15:08
0 0 Atbildēt

Debīla reklāma un akcija vispār. Savelciet statistiku cik vadītāji nepamana vilcienus, kravas auto un mājas, izrādīsies, ka ne tikai šakumpiržus nepamana :)

Itk 9.jūnijs 2013 16:43
0 0 Atbildēt

Precīzāk - Mazs un nekaunīgs!

IkdienasViesis 11.jūnijs 2013 10:26
0 0 Atbildēt

Vispār jau, likumdošanā vajadzētu iekļaut normas, kas paredz obligātu medicīnisko apdrošināšanu visiem mocistiem un mopedistiem - kā īpaši augstas riska grupas satiksmes dalībniekiem. Domāju, ka autovadītāji vairumā gadījumu mopedistus tomēr pamana - problemas rada tikai mopedistu bezkaunības, kuru dēl rodas CSN. lauku rajonos šodien mopedisti gan ir reti manāmi, jo ar jaunajiem skūtertipa mopēdiem ar mazajiem ritenīšiem braukšana pa lauku ceļiem nav tā ērtākā. Ar veco Rīga- 7 braukt pa lauku ceļiem un dubļiem bija vienkāršāk un lētāk.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis 2

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti