Motociklam “Vaira” tagad arī blakusvāģis „Imants”, laimē biļetes uz izstādi (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

BT1 | 26.marts 2015 10:46

Izstādē “Motocikls 2015” līdzās jaunākajiem motociklu modeļiem slavas saulītē gozēsies skaistais un pamanāmais, pašmāju meistaru darinātais „baltais gulbis” – „Harley Davidson” motocikls vārdā “Vaira”, kam tagad mīļi pieglaužas skaists blakusvāģis „Imants”.

„Kāds tur „Raimonds”, skaidrs, ka šeit jābūt „Imantam”, neviens cits te neiederas,” gardi nosmej motobraucējs un instruktors Uģis Spēlmanis, kura vadītā uzņēmuma „Tanders” paspārnē veikta spēkrata pārbūve. „Doma par blakusvāģi bija skaidra, tiklīdz dzima ideja par „Vairu”, taču tā realizācija ieilga, jo, kā vienmēr, uzradās neatliekami darbi,” teic motobraucējs.

Spoži baltais dzelzs rumaks, kas viens no pirmajiem rotāts ar latvju rakstiem – Lielvārdes jostas elementiem, Rīgas panorāmu un nosaukts bijušās Latvijas prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vārdā, pirmoreiz tika prezentēts 2012. gadā. Tagad to ir papildinājis blakusvāģis, kas nodēvēts eksprezidentes dzīvesbiedra vārdā. Mocīti ir iemīļojuši ne tikai motobraucēji, šis skaistulis vienaldzīgu neatstāj nevienu.

Foto: Publicitātes attēls

Elegantais „Imants” ir līdz nepazīšanai pārbūvēts un uzlabots „JAWA” blakusvāģis. „No sākotnējā braucamā nav palicis gandrīz nekas, ja nu vienīgi sāni. „Imants” ir rotāts ar restaurētu senu saktu, kas ieskauj slīpētu dzintaru, turklāt tas ir pamatīgi uztūnots – ierīkota „mūzika”, atpakaļskata kamera un pat televizors, kur skatīties raidījumu „Motociklisti”,” smej Uģis Spēlmanis. 

„Lai blakussēdētājam būtu arī ērta sēdēšana, tas aprīkots ar apsildāmu automašīnas sēdekli. Atšķirībā no citiem smukajiem, acīm nepierastajiem braucamajiem, kas vairāk taisīti šoviem, šim esam nedaudz uzlabojuši gaitas īpašības, lai droši var braukt pa mūsu ceļiem. Tīesa, lai blakusvāģis būtu pilnībā pabeigts, pietrūcis pavisam maz – vēl tikai nepieciešams rokturis un pārvalks, bet arī tas drīz būs,” stāsta motobraucējs.

Foto: Publicitātes attēls

Kā zināms, no 27. līdz 29. martam Ķīpsalā vienlaikus notiks četras izstādes – „Atpūta un sports 2015”, „Medības un makšķerēšana 2015”, „Motocikls 2015” un „Baltic Boat Show 2015”, kas aktīvā un sportiskā gaisotnē aicinās apskatīt, uzzināt un izmēģināt visdažādākās preces aktīvai atpūtai un sportam, makšķerniekiem un medniekiem, jaunākos jahtu un motociklu modeļus, ieklausīties speciālistu ieteikumos un vērot daudzveidīgus sporta paraugdemonstrējumus un sacensības.

Laimē ielūgumus uz šo izstādi!

Šeit var piedalīties iAuto konkursā un laimēt vienu no 8 ielūgumiem uz šo izstādi >>>

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 26.marts 2015 12:05
3 0 Atbildēt

Man kadreiz bija Vairas ričuks bez blaķenes!

Kaivo 29.marts 2015 15:01
3 0 Atbildēt

Tas jau sen bija skaidrs, ka Imants ir "piekabe" Vairai :D , ja kāds taisīs kaut ko par Zatleru, tad nesajauciet viņš arī bija "piekabe" bet mocis, respektīvi velkošais agregāts bija Lilita :D

Ilze 26.marts 2015 19:34
2 0 Atbildēt

Lielisks, ideāls, prieks, ka kāds ko rada, ne tikai pārk un pārdod.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti