„Harley-Davidson” piesaka 2016. gada „Discover More” projektu 4

 
Motofavorīts | 23.marts 2016 7:09

“Discover More” projekta uzvarētājs tiks izvēlēts starp sešu dalībvalstu (Čehija, Igaunija, Latvija, Lietuva, Slovākija, Ungārijā) testa braucējiem. Uzvarētājam, tiks dāvināta iespēja divatā doties aizraujošā sapņu ceļojumā ar „Harley-Davidson” tūrisma motocikliem uz jebkuru pasaules malu.

Papildus, uzvarētāju pārim tiks piešķirti 5000 EUR ceļojuma tēriņiem, kas šo ceļojumu padarīs vēl neaizmirstamāku. Izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība?

Viss sākas ar vienkāršu testa braucienu. Lai piedalītos 2016. gada “Discover More” projektā, moto braucējam jādodas pie vietējā dīlera un jāveic testa brauciens ar Touring tipa motociklu, pirms tam piesakoties.

Neliels brauciens pa vietējiem Rīgas ceļiem var dot iespēju doties divu nedēļu braucienā pa Spāniju, ASV, Argentīnu vai jebkuru citu pasaules vietu.

Atzīmē pavasara sākumu izbraucot ar „Harley-Davidson” motociklu un atklāj sevī dzīves baudītāju un sapņotāju! Kā liecina @HarleyDavidson twitter lietotāju profila personības iezīmes, tad visaugstāk viņi min tādas īpašības kā ekstraversiju (53%) un piekrišanu (48.5%). (HD Twitter lietotāju pētījums*). Pētījums liecina, ka ekstraversija korelē ar labklājības sajūtu, laime un piekrišana palielina iespēju gūt pozitīvu pieredzi. Ziņa ir skaidra – kļūstot par „Harley-Davidson” braucēju, Tu padari sevi par laimīgāku personu!

“Pagājušā gada “Discover More” projekta uzvarētājs Luišs Castillja iedvesmoja ļoti daudzus moto braucējus doties tālākos ceļojumos un tieši ar Touring tipa motocikliem,” saka „Harley-Davidson” EMEA mārketinga direktors Maiks Džonstouns. „“Discover More 2016” projekts ir veidots tā, lai diviem moto braucējiem sniegtu šo iespēju laimēt pieredzes braucienu ar „Harley-Davidson” Touring motocikla modeļiem jebkurā pasaules malā. Šogad mēs vēlamies, lai braucēji izvēlas savu galamērķi paši.”

Kā pieteikt savu dalību “Discover More 2016” projektā?

Lai motobraucējs laimētu sapņu braucienu uz jebkuru pasaules malu, viņam jāveic testa brauciens ar jebkuru no sešiem „Harley-Davidson” Touring motocikla modeļiem („Superlow 1200T”, „Heritage Softail Classic”, „Road King Classic”, „Street Glide Special”, „Road Glide Special” vai „Ultra Limited”) pie „Harley-Davidson” autorizētā dīlera.

Uzvarētājam un viņa pāriniekam tiks piešķirti divi „Harley-Davidson” Touring motocikli divu nedēļu ceļojumam un 5000 EUR kabatas nauda. Pieteikšanās dalībai konkursā sākās 15.martā un turpināsies līdz pat 30.aprīlim, savukārt testa brauciens ir jāveic līdz 15.maijam.

Uzvarētāju noteiks kompetenta žūrija ne vēlāk, kā 2016.gada 16. Martā, pamatojoties uz galveno atlases kritēriju – radošākā un oriģinālākā atbilde uz konkursa jautājumu: kā tu pavadīsi divas nedēļas aizraujošā sapņu ceļojumā. Tā ir jāsniedz, piesakoties testa braucienam.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Dzintars 23.marts 2016 8:18
2 0 Atbildēt

Pieteikšanās sākas 15 martā, un ilgst līdz 30 aprīlim, kā var noteikt uzvarētāju jau 16 martā??????

Tatjana 23.marts 2016 10:16
1 0 Atbildēt
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti