Drošas braukšanas skolā piedalījušies 320 motociklisti 2

 

Foto: Publicitātes attēls

CSDD | 23.aprīlis 2019 16:09

Vairāk nekā 320 motociklisti piedalījušies Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) organizētajās drošas motobraukšanas konsultācijās Biķernieku kompleksajā sporta bāzē.

Ņemot vērā lielo motociklistu interesi, drošas motobraukšanas konsultācijas tika organizētas trīs dienu garumā. Lielā interese par pasākumu liecina par motociklistu vēlmi sagatavoties motosezonai, pilnveidot un atkārtot, gan arī apgūt jaunas motobraukšanas iemaņas.

Kopumā aktīvākie nodarbību apmeklētāji izrādījās stirpā dzimuma pārstāvji, jo 88% no visiem konsultāciju dalībniekiem bija tieši vīrieši. Vidējais motocikla vadīšanas stāžs – 5 gadi, savukārt vidējais “dzelzs rumaku” vecums bija 11 gadi.

Nodarbības Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notika drošas motobraukšanas instruktoru pavadībā, tajās tika skaidroti drošas motobraukšanas pamatprincipi, skaidrota pareiza braukšanas tehnika, motociklu vadīšana ceļu satiksmē, kā arī citi ar ceļu satiksmes drošību saistīti jautājumi. Pirms nodarbībām dalībnieku motocikliem tika veikta vispārējā motociklu tehniskā stāvokļa novērtēšana, lai nodrošinātos, ka gan ceļu satiksmē, gan braukšanas nodarbībās dalībnieki piedalītos ar motocikliem, kam ir atbilstošs tehniskais stāvoklis.

CSDD ik gadu organizē drošas braukšanas konsultācijas autovadītājiem un motociklistiem, savukārt šīs bija jau otrās drošas motobraukšanas konsultācijas tieši mazaizsargātajiem ceļu satiksmes dalībniekiem – motociklistiem.

Drošas motobraukšanas konsultācijas nodrošina Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs, kā arī Latvijas Motoklubu Asociācija sadarbībā ar SFRT Motosports un 1. Moto skolu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
as 24.aprīlis 2019 10:34
1 1 Atbildēt

Reāli labs pasākums! Gribēju pieteikties ar nomas moci, bet jau 1.dienā visas vietas bija pilnas!

Biju vienā no tām dienām BKSB, skats labs- kopā brauc 50cm2 ar čoperiem un baikiem, visi draudzīgi sadzīvo un galvenais arī kautki iemācās!

ATKĀRTOT!!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti