KTM laiž klajā jaunas paaudzes enduro motociklus (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

KTM | 21.maijs 2019 14:59

Vakar, 20. maijā, Spānijā, tika prezentēti jaunās paaudzes KTM EXC 2020. gada motociklu modeļi. Ar jauniem divtaktu un četrtaktu motocikliem, kas ir gatavi stāties pretī ekstrēmākajiem izaicinājumiem, ko papildina KTM SIX DAYS līnija.

Izstrādāti, tos pārbaudot, lielākajos kāpumos, smagākajos segumos un dziļākajos dubļos ar mūsu Red Bull KTM Factory Racing zvaigznēm, par etalonu esošie KTM enduro motocikli ir pacēluši latiņu vēl augstāk. 2020. gada klāsts sevī ietver jaunu modeli – KTM 150 EXC TPI, kam ir Euro 4 homologācija, KTM 250 EXC TPI un KTM 300 EXC TPI divtaktu motociklus, kā arī KTM 250 EXC-F, KTM 350 EXC-F, KTM 450 EXC-F un KTM 500 EXC-F četrtaktu motociklus.

Sekojot pēdējo gadu KTM tehnoloģijas attīstībai enduro motociklos, šie KTM EXC modeļi lepojas ar jaunākajām inovācijām. 2020. gada modeļiem ir jauni un efektīvāki dzinēji, pārveidota šasija ar uzlabotu WP XPLOR amortizāciju, uzlabota vadāmība, jauna virsbūve, jauna gaisa filtra kaste, jauna dzesēšanas sistēma un jauna izplūdes sistēma. Šis, papildinājumā ar augstas kvalitātes NEKEN stūri, Brembo bremzēm, dubļus neuzkrājošajiem kāpšļiem un CNC rumbām ar Giant ratiem standarta aprīkojumā, garantē, ka 2020. gada KTM EXC modeļi ir visefektīvākie un ekstrēmākie enduro motocikli tirgū.

KTM ir lepns prezentēt prestižo KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO modeli, kas ir izgatavots vien 500 eksemplāros par godu leģendārajām Austrijas hard-enduro sacensībām, kuras svinēs savu 25. jubileju.

“Jaunais KTM EXC enduro klāsts ir gatavs it visam. Stājoties pretī nopietnajiem pārbaudījumiem, ko sagādā Pasaules Enduro Super Series, kas sevī iekļauj klasiskās enduro sacensības kā arī dažus no pasaulē smagākajiem pasākumiem, KTM EXC modeļiem ir jābūt gataviem visekstrēmākajiem apstākļiem. Attīstījušies no ekselences, MY2020 KTM EXC motocikli ir ar jaunākajām inovācijām un domāti ikvienam – kā iesācējiem, tā profesionāliem enduro sportistiem,” saka KTM vecākais produktu menedžeris Joašims Sauers (Joashim Sauer).

Lai iegūtu labāko no KTM EXC motocikliem, KTM turpina attīstīt tā augstās kvalitātes KTM PowerParts klāstu,kas ļauj braucējiem personalizēt savus motociklus, lai tie sasniegtu jaunas virsotnes. KTM enduro entuziasti var sev atrast arī plašu klāstu ar moto ekipējumu, aizsargiem un ikdienas apģērbu KTM PowerWear kolekcijā, nodrošināt, ka viņi var būt READY TO RACE kā trasē, tā arī ārpus tās.

Jaunie KTM enduro motocikli būs pieejami pie dīlera, sākot ar jūniju.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Vorsprung durch Technik - jaunais Audi Q6 e-tron kļūs pieejams arī Latvijā (+ FOTO)

Audi Q6 e-tron ir pirmais sērijveida modelis, kas izstrādāts uz PPE (Premium Platform Electric) elektroauto platformas, un tas ir nākamais solis premium elektriskās mobilitātes attīstībā. Jaunais elektriskais SUV simbolizē Audi saukli Vorsprung durch Technik. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti