Uzbūvē motociklu ap „Maserati” motoru 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 3.marts 2016 9:47

Franču tūninga kompānija „LaZareth” prezentējusi savu kārtējo trako projektu – četrriteņu motociklu „LM847”, kam par spēka agregātu izmantots 4,2-litrīgs V8 dzinējs no „Maserati Quattroporte”.

„LM847” bāzes garums ir 1850 mm, moča kopējais garums – 2600 mm, platums – 900 mm, augstums – 1000 mm, bet masa ir 400 kg.

Moča dizains... Ak, kāds nu tur dizains! Kā redzams, francūži vienkārši paņēmuši „Maserati” dzinēju un pieskrūvējuši tam nepieciešamo detaļu minimumu, kas ļauj šai konstrukcijai pārvietoties. Piekritīsiet, ka šāds braucamrīks lieliski iederētos Betmena sāgas nākamajā sērijā.

„LM847” dzinēja jauda sasniedz iespaidīgus 470 ZS. Lai noturētu to uz zemes, „LaZareth” supermocis ir aprīkots ar varenām bremzēm: priekšā uzstādītas „Nissin” astoņu cilindru bremžu skavas un divi ventilējami diski ar 420 mm diametru, bet aizmugurē – „Brembo” četru cilindru mehānismi un 255 mm diski. Nekādus dinamiskos parametrus kompānijas pārstāvji pagaidām neatklāj, tāpat kā nav informācijas par to, vai jau atradies kāds drosminieks, kas šo ugunīgo rīku būtu izmēģinājis darbībā.

Šis nebūt nav pirmais trakais franču zīmola projekts. Iepriekš tapuši motocikli „Wazuma GT” ar „Jaguar” V8 dzinēju, „Wazuma W12”, kam par spēka agregātu izmantots „BMW” V12 dzinējs u.tml. Starp citu, pērn ekstremālo sporta veidu cienītājs Eriks Barons uzstādīja jaunāko ātruma rekordu, braucot ar velosipēdu no kalna (223,3 km/h). Viņa velosipēda rāmi bija veidojuši „LaZareth” konstruktori. 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 3.marts 2016 11:18
10 0 Atbildēt

Azbesta bikses nāk komplektā?

jo 4.marts 2016 15:04
1 0 Atbildēt

Kur tur motocikls? Man izskatās pēc kvadrocikla.

MaDDeX93 3.marts 2016 15:19
1 0 Atbildēt

Tie frnači ir reizē gudri un dumji! Labāk tad savas zināšanas būtu pielietojuši lietderīgāk.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti