Ķīnieši izstrādājuši klasiskās konstrukcijas apvidnieku par 11 000 eiro 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.februāris 2017 8:37

Ķīnas kompānija "Beijing Automobile Works" (BAIC) izstrādājusi vienkāršu un cenu ziņā pievilcīgu klasiskās konstrukcijas apvidus auto, kas plašākai publikai tiks parādīts Pekinas motoršovā šā gada aprīlī.

Automašīna, kas īsto nosaukumu slēpj zem rūpnīcas indeksa "008", ieguvusi konstrukciju, kuras pamatā ir rāmis, 2002.gada "Hummer H2" un "Jeep Wrangler" līdzīgu izskatu, kā arī motorus, ko pārstāv 1,5 litru (150 Zs) un 2,0 litru (190 Zs) agregāti. Abos gadījumos spēka agregāta sadarbības partneris ir sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba.  

Zināms, ka "BAIC 008" tiks ražots divās versijās: kā trīsdurvju variants ar auduma pārklāju un kā piecdurvju modifikācija ar metāla jumtu.

Kā jau parasti, galvenais Ķīnas ražotāju arguments ir cena un izņēmums nav arī šis gadījums – ja var ticēt mediju ziņām, tad pašmāju tirgū šāds automobilis maksās, sākot no 80 000 juaņu (11 000 eiro).

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Benz 23.februāris 2017 13:55
10 1 Atbildēt

Nevis izstrādājuši, bet nospēruši no Hummer, Jeep Wrangler un Jeep Cherokee un pārtaisījusi pa ķīniešu modei.

viencexperc 23.februāris 2017 10:09
7 9 Atbildēt

Nepaies ne desmit gadi, kad ķīnieši apdzīs stagnējošo Eiropas autobūvi. Korejieši jau priekšā, bet Ķīnai ir gan resursi, gan tehnoloģijas, gan Eiropas automašīnu ( piem.Volvo, VW) ražošanas līnijas.

Ka tad 23.februāris 2017 13:59
7 7 Atbildēt

made in China-tas izsaka visu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti