Pārdod Bugatti Veyron kopiju (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.septembris 2019 5:48

Kādā ASV automobiļu tirdzniecības portālā ievietots sludinājums, kurā īpašnieks piedāvā 2012.gada Bugatti Veyron kopiju, prasot par to 125 000 dolāru.

Īpašnieks neslēpj, ka patiesībā tas ir 2002.gada Mercury Cougar, kas tikai padarīts līdzīgs franču supermašīnai, tomēr izrādījies, ka ne visi interesanti uzmanīgi lasījuši rakstīto, tādēļ bijuši nepatīkami pārsteigti, uzzinot, ka 125 000 dolāru tiek prasīts par pakaļdarinājumu.

Jāatzīst, ka amerikānim tiešām izdevies radīt Veyron ļoti līdzīgu automobili ar raksturīgo radiatora resti, gaisa pievadiem un izbīdāmo spoileri. Viņš centies izveidot līdzīgu salona iekārtojumu un nokopēt riteņu disku dizainu, taču, ko var paveikt ar izskatu, to nevar izdarīt ar motoru. Oriģinālam iebūvēts 1000 Zs jaudīgs W16 motors, bet amerikāņa „Veyron” – 2,5 litru V6, kas attīsta 170 Zs.

Piebildīsim, ka vācu Mobile.de piedāvājumā šobrīd ir 16 Bugatti Veyron eksemplāri, neviens no tiem nemaksā mazāk par 1,25 miljoniem eiro.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 19.septembris 2019 11:27
4 2 Atbildēt

Pie mums ir redzēti vēl sliktāki varianti, - kad no tolmeta "izvilktus"auto, parsvarā bmw, apkarina ar ķīniešu šķūninga detaļām. Tas izskatās nožēlojami. Bet šeit, - tā īsti pat grūti atšķirt. Un ir daudz lētāks veids, ja gribi izcelties. Tikai cena.... Vai tiešām cilvēks, kurš var atļauties auto par 125 000, gribēs pirkt kopiju?

WALA 19.septembris 2019 10:03
1 0 Atbildēt

var redzēt ka cilvēkam ir prasmes ( nu vai tam kurš viņam palīdzēja), vienīgi vai tiešām šādas prasmes jāiznieko lai kopētu dārgu kasti, ok ja domā sev paturēt, bet ja grasies tirgot - nesaprotu.

Tās prasmes būtu jēdzīgāk izmantotas ja būtu uztaisījis kaut ko orģinālu, nevis meties kopēt kaut ko kam dizains ir ļoti diskutējams pasākums, un vērtība ir tikai tajā konkrētajā "detaļu kopumā". Tas ir kā mēgināt nokopēt Pikaso gleznas - tās ne visiem patīk, un tomēr tām ir liela vērtība ja orģināls. Bet Pikaso pakaļdarinājums - grūti pat iedomāties kādu kuram tas būtu intersants.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nepilni 400 000 eiro - Ferrari jaunais modelis 12Cilindri (+ FOTO) 2

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pieteicis jaunu modeli 12Cilindri, kas viņu piedāvājumā nomainīs 812 Superfast un būs pieejams kupejas un Spider modifikācijās. Lasīt vairāk

 

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu 8

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

Kas īsti notika? - uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos (PAPILDINĀTS 17.00) 11

Sestdien, 4.maijā, uz Tallinas šosejas pie Ādažiem avārijas nosēšanos veikušo lidmašīnu pilotēja instruktors, kurš kopā ar pasažieri bija devies privātā lidojumā, noskaidroja aģentūra LETA. Lasīt vairāk

 

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 37

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti