UAZ paskaidro, kādēļ joprojām ražo „Buhanka” 26

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/uazworldwide

iAuto | 9.marts 2021 5:52

Uļjanovskas rūpnīcas ģenerāldirektors paskaidrojis, kādēļ uzņēmums joprojām ražo modeli, kas tikpat kā nav mainījies savā vairāk nekā 50 gadu garajā dzīves ciklā.

UAZ ģenerāldirektors Adils Širinovs sarunā ar žurnālistiem atzinis, ka modeļi UAZ-452 (Buhanka) un Hunter ir morāli novecojuši, taču uzņēmums tos turpinās izlaist kamēr vien būs pieprasījums.

Pēc Širinova teiktā, Uljanovskas automobiļu rūpnīca atrodas nišā, kur ir pieprasījums pēc "pagājušā gadsimta automašīnām", jo tā pamatā ģeogrāfiskās īpatnības un klientu zemā pirktspēja.

“Mēs varam lepoties, ka tik daudzus gadus ražojam to, kas ir pieprasīts. Kamēr būs pieprasījums pēc „Buhanka” un „Kozļika” (Hunter), mēs tos izgatavosim, ”paskaidrojis Širinovs.

Rūpnīcas ģenerāldirektors pastāstījis arī par tā saukto "krievu Prado". Janvārī mediji vēstīja, ka uzņēmums ir apturējis šo projektu, kas bija iecerēts kā modeļa Patriot pēctecis, taču Širinovs apgalvo, ka pilnībā tas nav likvidēts – mainītas vien prioritātes UAZ attīstības stratēģijā, ko spēcīgi ietekmēja pandēmija un makroekonomika. „Sērijveida modeļa izstrāde ir apturēta, taču ne likvidēta”, vēlreiz apstiprinājis Širinovs.

 

 
26 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 9.marts 2021 6:34
24 4 Atbildēt

Latvijā daudzi Jūrmalā redzot 2 krievu bandītus, domā, ka tā dzīvo visi. Bet pat nejēdz aplūkot ROSTATA datus un izlasīt, ka 78% krievijas iedzīvotāju nemaz NAV Zagranpassporta ( ceļošanas pases) un viņi NEKAD nebija ārpus NVS valstīm.

viencexperc 9.marts 2021 6:30
17 7 Atbildēt

iauto Māris cēlās 6 no rīta lai izlasītu kaut kādu krievu mājaslapu. Uzgāja sensacionālu jaunumu - Krievijā zema pirktspēja!!!

Tad paskaidrošu:

Krievijā vidējā alga ir ZEMĀKA kā Ķīnā, Meksikā, Brazīlijā, Bulgārijā. Bet daudzos reģionos vispār Āfrikas valstu līmenī.

Tambovas apgabalā vidējā alga ir 316 USD, kas ir tāda pati kā Ganā.

Rostovas, Tveras un Novgorodas vidējā alga ir tāda pati kā Mauritānijā - 380 USD

Omskā un Bašķīrijā - 397 USD kā Tunisijā,

Samāras un Burjatijas apgabalos - 402USd, kā Angolā

Ņižejgorodas un Krasnodaras apgabalā - 417USD, kā Alžīrijā utt

Tāpēc jau punduris saprata, ka vajag virzīties Āfrikas virzienā, jo Latīņamerika un Āzija vairs nav viņu līmenis.

viencexperc 9.marts 2021 6:36
9 5 Atbildēt

p.s.

Vidējā alga Krievijā ( uz rokām) ir 618 USD.

Botsvānā - 680...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti