Jaunā Lada Ņiva ieradīsies 2024.gadā 13

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 29.decembris 2021 14:18

Jaunās paaudzes apvidus auto Lada Niva tiks radīts uz jaunas platformas, tehniski tuvināsies Dacia markas automašīnām un ieradīsies 2024.gadā.

AvtoVAZ preses dienests atklājis informāciju par Lada Ņiva jaunās paaudzes modeli, kas pircējus varētu sasniegt pēc dažiem gadiem.

Kā norādījis Krievijas lielākais autoražotājs, jaunā Ņiva, tāpat kā topošie Lada modeļi iespēju robežās tiks tehniski unificēti ar Renault grupā ietilpstošās Dacia markas automašīnām.

Preses izdevumā uzsvērts, ka „Sinerģijas globālais mērķis ir atraisīt Lada potenciālu, padarot zīmolu par pilnvērtīgu starptautisku zīmolu, kas spēj iziet ārpus esošo tirgus un segmentu robežām, izmantojot konkurētspējīgo un elastīgo CMF-B platformu”.

Līdz 2025.gadam ar Lada zīmolu tiks laisti klajā četri pilnīgi jauni modeļi, tajā skaitā jaunās paaudzes Ņiva.  

Krievu mediji raksta, ka vizuāli jaunais modelis varētu līdzināties 2018.gadā parādītajam Lada 4x4 Vision konceptam, bet motoru klāstu veidos 1,6 litru atmosfēriskais agregāts ar 114 ZS, kas var strādāt kombinācijā ar mehānisko vai variatora transmisiju, divlitru četrcilindru motors ar 143 Zs, kas darbosies apvienojumā ar mehānisko kārbu, kā arī pilnīgi jauns 1,3 litru turbodzinējs, kas attīsta 150 Zs.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 29.decembris 2021 17:19
25 9 Atbildēt

Iauto Māris šo nopirks. Viņš fano par krievu kopijām.

Labāk nopirkt oriģinālo - ķīniešu ražojumu, nekā ķīniešu detaļas sabāztas krievu rāmī ar alkoholiķu un narkomānu rokām.

to viencexperc 29.decembris 2021 17:32
5 8 Atbildēt

Tu kas, galvu esi saspiedis durvīs...

GTD2 30.decembris 2021 8:28
5 0 Atbildēt

daci taisa no konveijiera nomtā reno, šim laikam jagaida līdz 2024 gadam kad dace noņems no konveijiera kādu savu modeli. Nekas nav mainījies ražos auto ,kā PSRS laikos ,kas izprojektēti divdesmit gadus atpakaļ.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti