No 55 845 eiro - Ford E-Transit startēs maijā 10

 

Foto: Ford

iAuto | 21.janvāris 2022 14:47

Ford gatavojas laist klajā elektriskās piedziņas komerctransportlīdzekli E-Transit. Cenas jau ir zināmas.

Ford informē, ka E-Transit būs pieejamas 25 konfigurācijas ar kravnesību no 0,7 līdz 1,6 tonnām, dažāda garuma un jumta augstuma versijās.

E-Transit enerģijas avots ir 77 kilovatstundu akumulators, kas iebūvēts zem kravas telpas grīdas, lai elektriskā furgona kravas tilpums būtu tikpat liels kā Transit ar dīzeļdzinēju. Motoru varianti divi: 135 kW (184 ZS) un 198 kW (269 ZS), bet gaitas rezerve sniedzas līdz 317 kilometriem pēc WLTP cikla. Piedziņa – tikai uz aizmugures riteņiem.

Tiek ziņots, ka E-Transit bāzes versija ar parasto trīsvietīgo kabīni maksās 55 845 eiro, ar sešvietīgo kabīni – 66 456 eiro. Par 53 345 eiro pieejama šasija ar parasto kabīni.

 Akumulatora uzlāde ar līdz 11,3 kW iekārtu aizņems 8,2 stundas, bet pusstundas laikā pie ātrās uzlādes iekārtas enerģijas krājumus varēs uzlādēt no 15 līdz 80 procentiem.

Pēc vēlēšanās E-Transit var aprīkot ar iebūvētu 2,3 kW ģeneratoru, kas barojas no akumulatora. Šo sistēmu (Pro Power Onboard) var izmantot, piemēram, kravas atdzesēšanai vai būvlaukumā, lai darbinātu aprīkojumu un instrumentus, kuriem pretējā gadījumā būtu nepieciešams savs barošanas bloks.

E-Transit Ford piedāvā viena gada servisa intervālu bez nobraukuma ierobežojumiem un astoņu gadu jeb 160 000 kilometru garantiju visām elektriskajām augstsprieguma sastāvdaļām. Komplektā arī viena gada palīdzības pakete uz ceļa elektriskajiem transportlīdzekļiem, tostarp transportlīdzekļa avārijas uzlāde, ja akumulators ir izlādējies.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
raimondsm 22.janvāris 2022 9:18
3 0 Atbildēt

Esmu pakaļējā dubļinieka inženieris ar stāžu. Meklēju tādu pašu inženieri ar stāžu, ar kuru kopā pavadīt tumšos rudens vakarus istabā ar rozā apgaismojumu. Rakstiet.

Ps. Sievietēm ludzu neatsaukti3s!

imzz 22.janvāris 2022 10:57
1 0 Atbildēt

Interesanti, vai šis arī rūsēs. Vācu eksperti tak Ford Transit piešķīra (ne)godpilno pirmo vietu rūsēšanas ātruma ziņā.

Pļurkt 22.janvāris 2022 13:51
1 0 Atbildēt

Protams!! Tā pat kā visi Fordi (vismaz Eiropā ražotie), jo tiem tiek izmantots pats lētākais lokšņu tērauds, ar lielu fosfora, sēra uc sūdu saturu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti