Detaļu deficīta dēļ "Kamaz" 5500 darbiniekiem nosaka trīs dienu darba nedēļu 11

 
Nozare.lv | 30.maijs 2022 16:01

Krievijas smago automašīnu ražotājs "Kamaz" paziņojis, ka vairāk nekā 5000 darbinieku nosaka trīs dienu darba nedēļu, ņemot vērā rezerves daļu deficītu, ko radījušas rietumvalstu Maskavai noteiktās sankcijas saistībā ar tās īstenoto uzbrukumu Ukrainai.

Kopumā ietekmēti 5500 darbinieki.

Kopš Krievijas īstenotā uzbrukuma Ukrainai vairāki starptautiskie autoražotāji pārtraukuši Krievijai piegādāt automobiļus un to detaļas. Turklāt vairākas autobūves kompānijas pārtraukušas darbību Krievijā.

Vācijas kravas automobiļu ražošanas uzņēmums "Daimler Truck" februāra beigās paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar "Kamaz", kas ilgusi 12 gadus.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
felix65 30.maijs 2022 19:47
7 2 Atbildēt

Manis pēc tie nacisti var pakārties. Kad viņi izjutīs tās šausmas, ko viņu dēļ ir izjutuši ukraiņi un nodarīto kompensēs kaut daļēji, jo nav tādu līdzekļu, lai kompensētu cilvēka nāvi, tad arī parunāsim. Pagaidām mirstiet, padlas!

Kanibaals 31.maijs 2022 11:23
4 1 Atbildēt

Mūžīgi apbižotie pāķi. Stājies rindā aiz mūžīgi apbižotajiem urļikiem.

65 30.maijs 2022 19:58
4 0 Atbildēt

Drīz pēc sankciju ieviešanas viens krievu blogeris, Kamaz šoferis, plātījās: sankciji-*ujankciji, da vsjo mi pereživjom. Pēdējā video izskatījās ievērojami sašļucis - žņaugs degvielas sistēmas caurulei 20 eiro, pārdevējs teicis beri poka jestj, sļedušij buģet na tretj dorože - jesļi privezjot, koņečno.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti