Zyrus Engineering piedāvā uzlabot Volkswagen ID.Buzz (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/zyrusengineering/

iAuto | 15.augusts 2022 14:19

Norvēģu Zyrus Engineering izstrādājis aerodinamikas komplektu Volkswagen elektriskajam busiņam. Oglekļa šķiedras detaļas uzlabos ID.Buzz vizuālo tēlu un piešķirs tam sportisku un dinamisku izskatu.

Volkswagen ID.Buzz ir pavisam jauns modelis tirgū un, jāteic, ar visai neierastu dizainu. Zyrus Engineering tomēr domā, ka vācu busiņa izskatu var padarīt vēl uzkrītošāku.

Piedāvājums, ko tūninga speciālisti nosaukuši par Z Buzz ietver priekšējo gaisa plūsmas dalītāju, aizmugurējo spoileri un difuzoru, jaunus spoguļu korpusus, sliekšņu uzlikas un pēc izvēles 22 collu oglekļa šķiedras ZWheels riteņus ar gaisa plūsmai pielāgotiem oglekļa šķiedras diskiem.

Visas Zyrus detaļas ir absolūti unikālas, tas ir ekskluzīvas un augstas kvalitātes darbs, kas pēc uzņēmuma domām, der visiem Buzz modeļiem. Detaļas ir pieejamas spīdīgā, matētā vai krāsā, ko klients izvēlēsies pēc saviem ieskatiem.

Ražotājs informē, ka Z Buzz komplekts būs pieejams 2023.gada sākumā. Klientam tas izmaksās 11 900 eiro, bet par četriem riteņiem un diskiem prasīs 4999 eiro.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 16.augusts 2022 10:36
5 0 Atbildēt

Šāds tehniskais risinājums, jādomā, izvēlēts, lai zem auto stāvēšanas laikā nepalīstu kaķi.

Slinkais 15.augusts 2022 17:48
1 0 Atbildēt

šausmas ap Z burtu izņemšanu no aprites ir krietni pārspīlētas. nevajadzēja pamuļkiem valenkos atdot veselu burtu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 5

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 8

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti