Sanfrancisko zagļi apsēduši mašīnas – īpašnieki izmisumā atstāj tās vaļā 22

 

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com/abc7newsbayarea

iAuto | 7.oktobris 2022 5:51

Sanfrancisko (ASV) garnadži metušies uz automašīnu aptīrīšanu ar tādu skubu, ka autovadītāji atstāj vaļā logus un bagāžniekus, lai izvairītos no brutālas sava īpašuma sabojāšanas. Policija brīdina, ka tas nav pareizi.

Sanfrancisko pārņēmusi īsta epidēmija – zagļi kļuvuši tik nekaunīgi, ka bez mazākās vilcināšanās izsit auto stiklus vai atlauž bagāžniekus, ja tiem rodas pārliecība, ka salonā varētu atrasties kas noderīgs.

Situācija saasinājusies tiktāl, ka autoīpašnieki speciāli atstāj nolaistus logus un atver bagāžniekus, lai nelūgtie viesi varētu pārliecināties, ka salonā nekā nav.

Policija uzsver, ka salonā, cimdu nodalījumā vai bagāžniekā tik tiešām neko nevajag atstāt un nekādā gadījumā nemēģināt kaut ko vērtīgu slēpt zem citiem priekšmetiem vai sēdekļiem, jo zagļu rīcībā ir ierīces, kas par to norāda.

Arī neaizslēgtie saloni nav pareizs risinājums, brīdina policija – tas var pamudināt zagļus uz radikālākiem soļiem, piemēram, atstāt mašīnas bez akumulatoriem vai riepām.

Interesanti, ka izdevumā sfchronicle.com var atrast Break-in Tracker karti ar notikušajām zādzībām - konkrētu adresi, laiku un aptuveno vērtību, ko autoīpašnieki zaudējuši zagļu darbības rezultātā.

 
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
doma 7.oktobris 2022 9:39
7 4 Atbildēt

Krievu emigranti?

imzz 7.oktobris 2022 13:01
5 1 Atbildēt

Tad Kalifornijā galvenā problēma ir štata demokrātu valdības ieviestā "svētnīcas štata" statuss, proti, neizraida nelegālos imigrantus, bez tam, ņemot vērā arī silto klimatu daudzi Meksikas un Centrālamerikas imigranti nelegāļi tusējas tieši tur.

Demokràtija 7.oktobris 2022 11:39
3 3 Atbildēt

Demokràtija

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti