Igaunijas riepu importētājs: Tirgū ir ziemas riepu ar radzēm deficīts 12

 
Nozare.lv | 25.oktobris 2022 11:05

Igaunijas tirgū pieejamo ziemas riepu ar radzēm skaits ir par pusi mazāks nekā iepriekš, bet to cena ir pieaugusi par 25%, paziņojis Igaunijā lielākais riepu importētājs "Rehvid24.ee".

Vakar neilgi pēc plkst.8 policija saņēma informāciju, ka Dienvidkurzemes novada Dunikas pagastā no ceļa nobraukusi un apgāzusies automašīna "Volkswagen". Negadījumā gāja bojā automašīnas vadītājs. Policija vēl skaidro precīzus notikušā apstākļus.

Pirmdien astoņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, divi - Vidzemē, bet viens - Kurzemē. Divi no cietušajiem bija velosipēdisti, viens - gājējs, bet vēl viens - elektroskrejriteņa vadītājs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi deviņus autovadītājus: četrus - Kurzemē, pa diviem - Zemgalē un Latgalē, bet vienu - Rīgas reģionā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 175 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 56 autovadītāji, Vidzemē - 48, Zemgalē - 31, Latgalē - 26, bet Kurzemē - 14 autovadītāji. Trīs vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 370 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
HE 25.oktobris 2022 11:16
19 0 Atbildēt

Kas tur ko brīnīties Nokian rūpnīca ir Krievijā

oho 25.oktobris 2022 12:08
17 2 Atbildēt

pat nezināju, ka kāds vēl liek riepas ar radzēm

anonimikis 25.oktobris 2022 14:27
16 0 Atbildēt

Riepas lielāko daļu savas dzīves tā arī pavada - uz diskiem, zem spiediena, ar vienu malu pie zemes tikai, uzliktas uz auto., pusgadu saulē un viena puse parasti tikai pret sauli.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas tirgum – Fiat izlaiž 600 sērijas jubilejas modeli 125 Jahre Edition 1

Īpašais modelis izlaists par godu Fiat 125 gadu jubilejai un paredzēts Vācijas tirgum. Lasīt vairāk

 

Arī elektrību. Rīgā atklāta pirmā Neste elektroauto uzlādes stacija (+VIDEO)

Latvijā vadošais degvielas tirgotājs Neste paplašina piedāvājumu un atklāj pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge Rīgā, Lucavsalas degvielas uzpildes stacijā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām košo Peugeot 208 Hybrid (+VIDEO)

Peugeot 208 ir viens no aizraujošākajiem mazās klases automobiļiem, ko tagad var nopirkt arī kā hibrīdu. Mazais dzeltenais auto dižosies ar satriecošu dizainu un taupīgu apetīti pret degvielu. Lasīt vairāk

 

Jaunpienācēji auto tirgū: vai tiem var uzticēties?

Tikai divos vai trīs gados Eiropas auto tirgū parādījušies daudzi iepriekš nedzirdēti ražotāji no Āzijas. Šīs kompānijas galvenokārt koncentrējas uz elektrisko piedāvājumu. Aziāti prot pārsteigt ar iespaidīgiem tehniskajiem parametriem, tehnoloģijām un to visu piedāvā par salīdzinoši zemu cenu. Bet kā ir ar kvalitāti un uzticamību? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti