Volvo laiž klajā XC60 īpaši melno versiju (+ VIDEO) 24

 

Foto: Volvo

iAuto | 21.februāris 2023 5:25

Volvo piedāvā saviem klientiem Eiropas tirgū krosovera XC60 melno versiju, kas sākumā būs pieejama Vācijas un Nīderlandes pircējiem.

Volvo Xc60 Black Edition atšķiras ar savu melnās krāsas virsbūvi, kas zaudējusi visus hroma elementus, ieskaitot radiatora resti, durvju rokturus un Volvo logotipu. Melnā krāsā būs arī 21 collu riteņu diski un salona apdare, bet standarta aprīkojums būs dāsnāks nekā parastajam XC60.

Nīderlandē XC60 Black Edition cena sāksies no atzīmes 74 995 eiro, bet Vācijā tas būs dārgāks arī tādēļ, ka šajā gadījumā komplektācija ietver arī diožu gaismas, ciparu mērinstrumentus, elektriski regulējamus priekšējos sēdekļus ar atmiņas funkciju, panorāmas jumtu ar lūku un Harman Kardon mūziku.

Tehniskā ziņā izmaiņu nav un arī Black Edition pieejams motoru versijās B5, T6 un T8.

 
24 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 21.februāris 2023 7:45
5 3 Atbildēt

Lohu ķeršana, kad es jums saku. Nokrāsot melnu ir lētāk kā hromēt, sākumā izskatās cool, bet pēc pāris mēnešiem īpašniekam pieriebjas. Saku to pēc pieredzes ar pilnībā melnu braucamo.

valdis 21.februāris 2023 7:51
5 1 Atbildēt

nu mašīna smuka ,kā apbedīšanas birojam,Krievijā būtu labs noiets,PAR TĀDU CENU.

Ome 21.februāris 2023 8:05
5 1 Atbildēt

Es jau nu tādā akvārijā iekšā nekāptu, kur caur logiem var redzēt, kā pasažieri sūcās! Ja Black edition, tad arī logiem jābūt Black edition!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti