Nepilni 40 000 eiro – modernizēto Volkswagen ID.3 jau var pasūtīt 23

 

Foto: Volkswagen

iAuto | 24.marts 2023 12:19

Eiropā uzsākta pieteikumu pieņemšana no klientiem, kas vēlas iegādāties modernizēto elektroautomobili ID.3, kas Vācijas tirgū maksās 39 995 eiro bāzes versijā.

Modernizācijas gaitā ID.3 novērstas problēmas, par kurām sūdzējās klienti – piemēram, salona apdarei izmantoti jauni, kvalitatīvāki materiāli  bez dzīvnieku valsts izcelsmes, bet uzlabotā multimediju iekārta jau bāzes versijā aprīkota ar 12 collu ekrānu un tiek pārvaldīta ar jaunāko programmatūru.

Papildus tam arī nelielas vizuālas korekcijas un uzlabota aerodinamika, bet tādas funkcijas kā navigācijas sistēma, automātiskā attāluma kontrole, divu zonu automātiskais gaisa kondicionētājs un jauninājums uz 30 krāsu apkārtējo apgaismojumu var rezervēt arī vēlāk vai kā abonementu, izmantojot pakalpojumu "Funkcijas pēc pieprasījuma".

Dzinēja jauda joprojām 150 kW (204 ZS), bet sniedzamību nodrošinās 58 un 77 kWh akumulatori, kas bez papildu uzlādes ļaus ceļot līdz pat 550 km attālumam. Vācijā jaunā ID.3 cena sākas no atzīmes 39 995 eiro par versiju ID 3 Pro ar akumulatora jaudu 58 kilovatstundas.

ID 3 tiek ražots Cvikavā un Drēzdenē, bet no rudens konveijers tiks iedarbināts arī Volkswagen galvenajā rūpnīcā Volfsburgā.

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 24.marts 2023 14:47
8 2 Atbildēt

Es dziļi Atvainojos/par jautājumu.Vidējajam LV lietotājam pieder vidējais LV vidēji 14g vecais auto, kurš (vidēji) maksā vidējajājā cenā kkur tā vidēji no 2 līdz 4k. Eūrō.

KĀ (pamatojoties uz/ko) šis te vidējais interesents varētu "pasūtīt" šito te (atvainojiet) s*uudu par 39995,- ēurō. Jā.

R(8) 24.marts 2023 14:40
7 0 Atbildēt

Kadi vel 20smit , maximalais ko var prasit ir 15tk dargakajai versijai , tur pat nav nekada salona panela izstrade , taisnam panelim ir pieskruvejusi divus letus plansetus un viss , par dizainu vispar var iespardit , tur pat nav pielikusi ne mazakas pules , tak neiet tam VW ar to ID-jotu auto tirzniecibu

Opis 24.marts 2023 12:49
5 1 Atbildēt

Wow, tikai 40tūkstoši par golf klases mašīnu.

Es tādus lētučus nepērku, kamēr nebūs 100k, tikmēr neinteresē.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti