Head-up tehnoloģija arī motocikliem - BMW Motorrad piedāvā ConnectedRide viedās brilles (+ FOTO) 9

 

Foto: BMW Motorrad

iAuto | 17.jūlijs 2023 8:42

Viedā tehnoloģija, kas līdz šim bija pieejama tikai autovadītājiem, tagad atvieglos vadīšanas procesu arī divriteņu transporta īpašniekiem.

Par to parūpējies BMW Motorrad, kas savā paziņojumā presei raksta: "Tas, kas pirms dažiem gadiem vēl tika uzskatīts par zinātnisko fantastiku, tagad kļūst par realitāti ar BMW Motorrad ConnectedRide viedajām brillēm. Inovatīvās motociklu brilles piedāvā no automobiļu sektora jau zināmo head-up displeja tehnoloģiju, kas visus būtiskākos datus, piemēram, navigāciju, ātrumu vai pārnesumu skaitu, demonstrē tieši redzamības laukā, tādējādi nodrošinot īpaši paredzamu un līdz ar to arī drošāku braukšanu ar motociklu”.

Displeja datu brilles ir savienotas ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth un lietotni, turklāt vadītājs var pielāgot iestatījumus, izmantojot multikontrolleri, kas uzstādīts uz stūres. Brilles var viegli pieregulēt dažādām ķiverēm un sejas formām, un tās piedāvā akumulatora darbības laiku līdz pat desmit stundām.

Komplektā iekļauti divi UVA/UVB lēcu komplekti, viens tonēts un otrs par 85% dzidrs. RX adapteris palīdzēs tiem, kas lieto recepšu brilles.

Citas galvenās produkta funkcijas ietver divus izmērus ar maināmiem deguna spilventiņiem optimālai pieregulēšanai. Turklāt brillēm ir reāllaika GPS datu projekcija, kas ļauj redzēt GPS navigācijas datus – burtiski „uz ceļa”. BMW Motorrad paplašinātās realitātes briļļu mazumtirdzniecības cena ir 690 eiro.

 
Visi komentāri
 
Slinkais 17.jūlijs 2023 9:38
0 1 Atbildēt

Šitie mikrobruļļu fani strauji maina domas, pēc pirmās vaboles trāpijuma pa seju))))

Siaknils 17.jūlijs 2023 21:26
1 0 Atbildēt

Un kas liedz vilkt brilles uz pilnā tipa ķiveres?

Jeb tev ar ricuku apnika mīties un ienāci iedirst?

Slinkais 18.jūlijs 2023 13:59
0 0 Atbildēt

tas, kas tā ir problēma. ja nevajag recepšu brilles, tad viņas nevajag vnk nemaz. iebūvētā ķiveres saules lēca ir x48 labāka. ātrums un bultiņas navigācijai ir uzpūsta vajadzība

Siaknils 19.jūlijs 2023 0:26
0 0 Atbildēt

Kādēļ integrētais saules aizsargs ir 48x labāks? Atsevišķos gadījumos tas var būt ērtāks, bet 48x labāks? Kā?

Šīs digitālās vrilles es neaizstāvu, man vienkārši besī mudaki, kuri iedomājas, ka ja viņiem kaut kas konkrēts patīk tad citiem nevar būt savi ieradumi, viedoklis, vai individuāli labāks/patīkams risinājums.

Cik tad k/km gadā ar moci nobrauc?

Slinkais 19.jūlijs 2023 10:34
0 0 Atbildēt

Tāpēc ka ķiveres lēca tiešām aizsargā acis. Nevis vnk smuki izskatās, kā brilles. Aizsargāt acis ir pamatuzdevums, ātri braucot. Kad noķersi sejā pāris kilogramu mušu, vaboļu un sirseņu, domāsi savādāk

Siaknils 20.jūlijs 2023 1:25
0 0 Atbildēt

Tu lasīt neproti?

Es uzrakstiju izmanto saules brilles ar ķiveres aizsargu!

Braucu ar dažādām ķiverēm gan slēgtā, gan atvērtā tipa, ko tu centies man te iestāstīt? Es braucu draudz, ļoti daudz pa dažādiem apvidiem/valstīm un dažādiem motocikliem.

Cik tad pats norullē?

srt 17.jūlijs 2023 12:30
3 1 Atbildēt

Dzirdēju, ka šīm esot iebūvēta arī joslu dalīšanas funkcija. Dalot vienu jolsu trijās un varot braukt pa abām pusēm joslā esošam auto.

R (8) 18.jūlijs 2023 10:51
0 2 Atbildēt

Un tu kā mazohists joprojām esi te, nevis izveidojis savai izcilajai personībai atbilstošu karjeru tev piemērotākā valstī.

srt 18.jūlijs 2023 14:51
0 0 Atbildēt

Sūkā līko, gasterbeiter! Man nav līku roku, nav jānodod dzimtene…

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nepilni 400 000 eiro - Ferrari jaunais modelis 12Cilindri (+ FOTO) 1

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pieteicis jaunu modeli 12Cilindri, kas viņu piedāvājumā nomainīs 812 Superfast un būs pieejams kupejas un Spider modifikācijās. Lasīt vairāk

 

Aplēsta summa, ko par vēja parkiem varētu saņemt iedzīvotāji (+ VIDEO) 6

Gadiem ilgi savstarpēji “cīnoties” iedzīvotājiem un vēja parku attīstītājiem, Latvija pamatīgi iepalikusi saviem kaimiņiem vēja enerģijas attīstībā. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti