Black Plus un Ultra Black – Volvo piesaka XC60 Black Edition (+ FOTO) 8

 
iAuto | 27.novembris 2023 5:35

Ierobežotā skaita Volvo XC60 Black Edition tiks piedāvāts divās versijās: Black Plus un Ultra Black, abos variantos apvienojot melnus akcentus, tumšu salonu un dāsnākās aprīkojuma iespējas.

Abiem kopēja melnā virsbūves krāsa, melni 21 collu riteņu diski, radiatora reste, spoguļu korpusi, logu līstes, jumta reliņi, emblēmas un logotipi.

 Īpašā modeļa Black Plus versija izceļas ar antracīta krāsas jumta apšuvumu salonā un tādas pašas krāsas nappa ādas komforta sēdekļiem (pēc izvēles var būt sporta sēdekļi ar daļēju ādas vai tekstila apdari). Plašajā aprīkojumā sarakstā arī elektriskā sēdekļa regulēšana ar atmiņas funkciju, alumīnija dekori un paplašinātā gaisa kvalitātes sistēma ar smalku putekļu filtrēšanu atbilstoši gaisa kvalitātes standartam PM2.5, parkošanās palīgsistēma un atpakaļgaitas kamera.

Ultra versija papildina aprīkojumu ar Pilot Assist, avārijas apstāšanās un aklās zonas palīgsistēmu, pievieno palīgu, kas brīdina par šķēršļiem, kas tuvojas no sāniem, braucot atpakaļgaitā. Komplektā arī LED priekšējie lukturi ar paplašinātām tālajām gaismām, dinamiskie pagriezienu lukturi un inteliģentais tālās gaismas asistentu, kā arī LED miglas lukturi. Ultra iepriecinās ar 600 W augstākās kvalitātes Harman Kardon audio sistēmu, projekcijas displeju un panorāmas stikla jumta lūku.

Volvo XC60 Black Edition pieejami trīs motori: 250 Zs jaudīga Mild Hybrid hibrīdiekārta, Plug-in uzlādējamā hibrīdiekārta ar 398 Zs jaudu un pilnpiedziņu, kā arī 455 Zs jaudīga hibrīdiekārta uz T8 motora bāzes apvienojumā ar visu riteņu piedziņu.

Zināms, ka Plus Black Edition maksās vismaz 58 390 eiro, Ultra Black Edition – vismaz 65 890.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Onsis 27.novembris 2023 9:54
7 0 Atbildēt

Ja nav dīzelis, varēja jau arī nereklamēt!

Spararats 27.novembris 2023 12:35
3 2 Atbildēt

Labs!

0pis 27.novembris 2023 8:34
2 4 Atbildēt

Tā pati h**ņa kas ar all black ričukiem - lai kaut ko nomainītu vai piepirktu, jād**čī uz melno kas sašaurina izvēli un reizēm neņemši ko labāku jo vajag tieši melnu lai neizjaukto koncepciju.

Tevi sliktāk redz uz ceļa un pēc pusgada arī pašam apriebjas tas mellais mellums. Nu, kaut kā tā ir ar šito mellumu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti