Chevrolet modernizē Tahoe un Suburban (+ FOTO) 5

 

Foto: Chevrolet

iAuto | 1.decembris 2023 5:09

ASV autobūves uzņēmums prezentējis modernizētos Tahoe un Suburban atklājot, ka abu modeļu ražošana General Motors rūpnīcā sāksies 2024.gada beigās.

Abi pilnizmēra SUV, kas tiek pasniegti kā 2025.gada modeļi, ieguvuši jaunu priekšpuses noformējumu ar melnas krāsas radiatora resti, šauriem lukturiem un C veida dienasgaismām, bet salons iepriecina ar jaunu ciparu mērinstrumentu paneli (analogās ciparnīcas vairs nav pieejamas) un 17,7 collu multivides skārienekrānu. Tradicionālās pārnesumu sviras vietā tagad izmanto īpašu kursorsvira uz stūres statņa.

Elektronisko palīgu klāsts ietver automātisko avārijas bremzēšanu, brīdinājumu par sadursmi ar priekšā braucošo, parkošanās sensorus priekšā un aizmugurē, aklās zonas uzraudzību un joslas uzturēšanas palīgsistēmu.

Motoru paletē joprojām benzīna agregāti ar 5,3 un 6,2 litru tilpumu un 360 un 426 Zs jaudu, kā arī trīslitru dīzeļdzinējs, kura jauda pieaugusi līdz 309 Zs. Spēka agregāti darbojas apvienojumā ar 10 pakāpju automātisko kārbu un pilnpiedziņu.

Adaptīvā pneimatiskā piekare automašīnām iekļauta standarta aprīkojumā, bet 24 collu riteņu diski tiek piedāvāti par piemaksu.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 1.decembris 2023 14:36
2 0 Atbildēt

Un kāpēc viņiem būtu jāceļ ? Tikai Eiropā grib cilvēkiem ieaudzināt prieku par 3 cilindru 1l 100 Zs dzinēja "sportiskajiem rādītājiem. ASV nav nodokļa uz CO2 izmešiem.

BMW 1.decembris 2023 10:38
1 1 Atbildēt

Ne vienu, ne otru pie mums netirgo!;)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti