Pludmales priekiem – itāļu kvadricikls greznā izpildījumā par 25 000 -35 000 eiro (+ FOTO) 2

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/carrozzeriacastagna

iAuto | 1.jūlijs 2024 10:11

Pateicoties uzņēmuma Castagna Milano pūliņiem, Fiat Topolino – automašīnas izskata kvadricikls, tagad būs pieejams arī greznā izpildījumā un divos variantos.

Castagna Milano, kas pazīstams ar Fiat 500 pārbūves projektiem, šoreiz pievērsies šī autobūves koncerna mazākajam modelim Topolino, izveidojot no tā luksusa transportlīdzekli pludmales izbraucieniem.

Šim nolūkam Topolino demontēts jumts, atstājot vien vējstiklu un priekšējos baltus, grīda un pārveidotā aizmugure izklāta ar koka paneļiem, kas atgādina luksusa jahtas, konstrukcijā iekļautas spārnu un sliekšņu uzlikas, alumīnija rokturi un mīkstais jumta pārsegs, kas pasargās no saules.

Izveidots arī otrs pludmales auto variants – ar 300 mm garāku aizmugures daļu, kas piedāvā vairāk vietas bagāžai vai var tikt izmantots kā atpūtas vai piknika vieta.

Elektriskā transportlīdzekļa dzinējspēks ir 8 Zs elektromotors savienojumā ar 5,4 kilovatu akumulatoru, kas ļauj elektromobilim ar vienu uzlādi nobraukt līdz 75 kilometriem. Tas var attīstīt ātrumu līdz 45 km/h, bet pilnai baterijas uzlādei nepieciešamas 4 stundas.

Pircējam pieejami dažādi virsbūves krāsu un apdares iespēju varianti, bet cenas sākas no atzīmes 25 000 eiro par standarta versiju un 35 000 eiro par pagarināto variantu. Atgādināsim, ka Fiat ražotā Topolino cena Itālijā sākas no atzīmes 7544 eiro.

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 1.jūlijs 2024 12:08
1 1 Atbildēt

Kādus pludmales priekus virsraksta izgudrotājs domāja? Ar šitādu tak Eiropā uz pirkstiem var saskaitīt vietas kur pludmalē var izbraukt.

Kā tad 1.jūlijs 2024 14:46
1 1 Atbildēt

Ražotājs laikam būs tev aizmirsis pavaicāt

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Koenigsegg Jesko uzstāda četrus pasaules rekordus (+ VIDEO) 2

Zviedru hiperauto ražotājs Koenigsegg atstājis kārtējos ierakstus Ginesa rekordu grāmatā – to paveicis modelis Jesko Absolut ar rūpnīcas testu pilotu Markusu Lundu pie stūres. Lasīt vairāk

 

Škoda Elroq – Enyaq mazākais brālis ieradīsies šoruden (+ FOTO) 4

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda parādījis elektrisko krosoveru Elroq, kas modeļu piedāvājumā nostāsies pakāpi zemāk par Enyaq. Lasīt vairāk

 

Aicina neaizmirst par drošību, pārvietojoties ar divriteni (+ VIDEO) 12

Eksperti aicina neaizmirst par drošību, pārvietojoties ar divriteni, mudina vecākus ar bērniem vēlreiz pārrunāt ceļu satiksmes noteikumus, tāpat ikvienam arī padomāt par paša transportlīdzekļa drošību. Lasīt vairāk

 

Lai celtu patriotismu - Hennessey izstrādājis Freedom Series (+ FOTO) 3

100 amerikāņiem būs iespēja iegādāties uz Ford modeļu bāzes pārveidoto Hennessey automobiļu īpašās Freedom Series modeli, kas izstrādāts par godu ASV Neatkarības dienai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti