Uz laiku pārtrauc Jeep Wrangler un Grand Cherokee Jeep ražošanu 1

 

Foto: Jeep

iAuto | 9.septembris 2024 4:38

Stellantis jau augusta beigās ir apturējis Jeep Wrangler un Grand Cherokee Jeep ražošanu, neraugoties uz to, ka abi modeļi ir markas Jeep dižpārdokļi.

Stellantis vadība devusi komandu uz laiku pārtraukt Jeep Wrangler un Grand Cherokee Jeep ražošanu, reaģējot uz dīleru sūdzībām par lielajiem automašīnu krājumiem, kas piepildījuši viņu izstāžu zāles un stāvvietas.

Abi modeļi ir vislabāk pārdotie vietējā tirgū, tomēr realizācijas tempi nav tādi, lai varētu izpārdot tik, cik tiek piegādāts. Tiek ziņots, ka augusta sākumā Savienoto Valstu dīleru centros bija četru mēnešu Jeep un Dodge automobiļu uzkrājums, kas ir būtiski vairāk salīdzinot ar nozares vidējo rādītāju 68 dienas.

Tiek ziņots, ka 2024. gada pirmajā pusē Stellantis pārdošanas apjomi kritušies par 21%, tāpēc koncernam nepieciešami pasākumi, kas veicinātu tā atveseļošanos. Jeep Wrangler un Grand Cherokee ražošanas pārtraukums pieder pie šīs risinājumu paketes, ko Stellantis realizē, lai  uzlabotu darbību Amerikas Savienotajās Valstīs.

Analītiķi skaidro Jeep, Dodge, RAM un Chrysler automašīnu pārpilnību ar augstajām cenām un akciju vai īpašo piedāvājumu trūkumu.

Par spīti likstām, koncerns Stellantis ir apņēmības pilns saglabāt visus 14 zīmolus, arī nerentablos, lai gan jau vasaras sākumā izskanēja informācija, ka jau iezīmēta riska grupa ar Maserati, Lancia, DS un Chrysler – zīmoliem, ko nelabvēlīgas situācijas gadījumā Stellantis varētu upurēt pirmos.

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Andris 9.septembris 2024 19:27
2 1 Atbildēt

Interesanti, kā šīs markas spēja izdzīvot līdz laikam, kad stellantis iedomājās tos nopirkt?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

PAPILDINĀTS AR VIDEO 16.sep; Aktuālie piedāvājumi Amazon e-veikalā Vācijā 2024.gada rudenī (+ PRECES) 8

Tik ātra piegāde vēl.nebija bijusi, pasūtīju 12.septembrī vakarā un 16.septembrī jau atveda pie durvīm. Lasīt vairāk

 

ASV tirgum - Volkswagen modernizējis krosoveru Taos (+ FOTO)

Eiropā šī modeļa analogs ir krosovers Tiguan. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 3

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 

Lielas problēmas BMW: Dingolfingas rūpnīca uz laiku aptur ražošanu, atsaukums izmaksās miljonus 4

BMW uz laiku apturējis ražošanu savā Eiropas lielākajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Dingolfingā. Iemesli lēmumam ir vairāki. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti