Elektrisko Mercedes noiets ASV krītas; zaļie plāni jāpārskata 1

 

Foto: Mercedes-Benz

iAuto | 13.oktobris 2024 14:18

Vācijas autobūves uzņēmums Mercedes-Benz spiests atzīt, ka elektriskās saimes transportlīdzekļu noiets ASV tirgū krities trešo ceturksni pēc kārtas.

Mercedes publicējis atskaiti par pēdējiem trim mēnešiem ASV tirgū, no kā redzams, ka pircēji nesteidz iegādāties viņu ražotos elektriskās piedziņas transportlīdzekļiem. Tirgus rezultāti rāda, ka pieprasījums pēc elektriskās saimes modeļiem EQB, EQE un EQS arī jūlijā, augusta un septembrī ir samazinājies. Šajā laika periodā izdevies pārdot 5769 šādus transportlīdzekļus, kas ir par 42 procentiem mazāk nekā līdzīgā laika posmā 2023. gadā, kad tika realizēti gandrīz 10 000 vienību.

Mercedes atzinis, ka elektrisko transportlīdzekļu pārdošana nenorit kā plānots un iepriekš uzrakstītie elektrifikācijas plāni izrādījušies pārāk rožaini. Šī iemesla dēļ ražotājs atteicies no plānotās lielās elektromobiļu platformas, kuru sākotnēji bija paredzēts laist klajā 2028. gadā, bet Ola Kalleniuss, Mercedes izpilddirektors, apstiprināja, ka uzņēmums pāries uz BMW līdzīgu stratēģiju un piedāvās nākamās S klases elektrisko un benzīna versiju, nevis jaunu EQS. Lielākas cerības Mercedes saista ar jauno CLA (no 2025. gada), kura elektriskā versija cer pievilināt klienus ar 800 voltu tehnoloģiju un lielu darbības rādiusu.

Mercedes-Benz elektromobiļi nebija vienīgie lielie zaudētāji pagājušajā ceturksnī. E-klase, kas tirgū ir tikai divus gadus pēc modernizācijas, nav spējusi pārliecināt pircējus, tādēļ pieprasījums pēc šī modeļa ir samazinājusies par 51%, salīdzinot ar to pašu periodu pagājušajā gadā. Vēl sliktāk veicies modelis SL, kas fiksējis pieprasījuma kritumu par 81 procentu.

Neraugoties uz šīm nepatīkamajām ziņām, Mercedes kopējais pārdošanas apjoms salīdzinājumā ar 2023. gada trešo ceturksni palielinājās par 11 procentiem, galvenokārt pateicoties ražotāja plašajam SUV klāstam.

Īpaši jāuzteic kupeja CLE — pilnīgi jauns šī gada modelis, kas šogad atradis vairāk nekā 10 000 pircēju – nebūt ne slikts rezultāts divdurvju modelim.

 

 
Visi komentāri
 
Godson23 13.oktobris 2024 18:42
0 0 Atbildēt

Buy Liquid LSD Online Telegram @Drylupinreal

How To Buy Tramadol Online shipping to Australia!

Buy Tramadol 100mg Online legally at best price in the USAs.

Best Quality Dmt vape for sale

where to buy Dmt carts and Cartri 

where to buy.. Green 

where to buy coke 

 where to buy Shrooms

where to buy MDMA ,

where to buy Ketamin,

where to buy Dexies or LSD .

Buy 5 Meo DMT In Australia

where to buy cocaine online

 where to buy crystal meth

 where to buy cough Syrup

where to buy psychedelics

 where to buy GBL cleaner

U47700 / U-47700 crystal for sale

Xanax Blue Ksalol Tablets 1mg Strips

Whatsapp +237 670682456

Telegram @Drylupinreal

Email>>> Alphapharmacy247@gmail.com

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ietriecoties auto durvīs, motociklists uzmet salto (+ VIDEO) 15

Motociklists uzmet salto, jo izgriežoties uz galvenā ceļa, vieglā auto vadītājs izgriež tam priekšā. Lasīt vairāk

 

No Nissan galvenās mītnes Austrālijā nozagts rets R32 Skyline GT-R eksemplārs

1991. gadā izlaistās kupejas vērtība ir aptuveni 150 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Daugavpilī pret motocikla vadītāju uzsāk 20 administratīvo pārkāpumu procesus 7

2024. gada 6. oktobrī Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Dienvidlatgales iecirkņa Reaģēšanas nodaļas amatpersonas fiksēja, ka Daugavpilī kāds vīrietis brauc ar motociklu diennakts tumšajā laikā bez ieslēgtiem tuvās gaismas lukturiem un bez noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadītāja tiesībām. Lasīt vairāk

 

Kas būtu jāzina, ja tagad plāno iet tehnisko apskati savam auto? (+ VIDEO) 22

iAutolv informē, ka pie tehniskās apskates punktiem veidojas rindas, jo autoīpašnieki cenšas iziet skati vēl šogad - pirms jauno nosacījumu stāšanās spēkā. Kā ir jūsu pusē? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti