50 000 eiro: Škoda Superb un Super Combi Sportline versijās 1

 

Foto: Škoda

iAuto | 28.oktobris 2024 4:26

Škoda atklājusi pieteikšanos Superb saimes modeļu Sportline versiju iegādei Vācijā. Liftbeka cena būs nedaudz zemāka par 50 tūkstošiem eiro, universāla – nedaudz virs šīs atzīmes.

Abi Sportline modeļi izcelsies ar sportiskāku veidolu, kas tiek pasvītrots ar melnas krāsas elementiem, ieskaitot sliekšņu uzlikas, radiatora resti, spoguļu korpusus, logu rāmjus, spoileri liftbekam vai jumta līstes universālam. Tēlu papildina 19 collu vieglmetāla diski Torcular dizainā un Sportline uzraksti uz spārniem.

Škoda Superb Sportline tiks piedāvāts Sportline Design Selection aprīkojuma komplektācijā ar ekstrām, kas ietver apsildāmus sporta sēdekļus ar integrētiem galvas balstiem melnā mikrošķiedras un mākslīgās ādas pārklājuma kombinācijā, trīs zonu Climatronic gaisa kondicionētāju, apkārtējo apgaismojumu, apsildāmu vējstiklu un elektriski veramas bagāžas nodalījuma durvis. Ergonomiskiem priekšējiem sēdekļiem ir arī masāžas funkcija, ko nodrošina desmit pneimatiski vadāmi gaisa spilveni. Oglekļa šķiedras imitācijas dekori redzami uz durvīm un priekšējā paneļa, pasvītrojot sportisko noformējumu, kas ietver arī sportisku trīs spieķu stūri ar melnu nošuvumu un Sportline emblēmu, kā arī nerūsējošā tērauda pedāļus.

Šos atribūtus papildina 10 collu Digital Cockpit Plus displejs ar īpašu grafisko dizainu Sportline stilā, parādot svarīgu informāciju, piemēram, ātrumu, atpazītās ceļa zīmes un navigācijas norādījumus aiz stūres

Elektronisko palīgu skaitā jau pamata komplektā dinamiskais tālo gaismu asistents, izvairīšanās un pagrieziena palīgs, krustojuma asistents, priekšējais radars un pilsētas avārijas bremzēšanas funkcija ar gājēju un velosipēdistu noteikšanu, ātruma asistents un joslas maiņa (Side Assist), kā arī brīdinājums par briesmām, verot durvis pirms izkāpšanas.

Sportline modifikācija pieejama visiem Superb motoru (150-265 Zs) variantiem, ieskaitot dārgāko no tiem – pilnpiedziņas universālu ar divlitru 193 Zs dīzeļdzinēju par 58 870 eiro.

Vācijas tirgū Škoda Superb Sportline cena sākas no atzīmes 49 670 eiro, Super Combi Sportline – 50 770 eiro.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Onsis 28.oktobris 2024 10:47
1 1 Atbildēt

Par škodu 50 000 :O

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 18 100 eiro – 4,92 m garais Mazda sedans pieejams Ķīnas pircējiem (+ FOTO) 1

Mazda uzsākusi sedana EZ-6 pārdošanu Ķīnas tirgū, piedāvājot septiņus variantus cenu diapazonā no 139 800 līdz 179 800 juaņām (18 100 – 23 600 EUR). Lasīt vairāk

 

Dome labojas un mazina negadījuma risku ar skolniekiem uz Lielupes ielas remontu laikā - 26.10.2024 (+ VIDEO) 3

iAutolv pārliecinās, kas mainījies remontdarbu vietā uz Lielupes ielas Jūrmalā, kur bīstama situācija veidojās tādēļ, ka ir norakta ietve posmā, pa kuru bērniem jādodas uz skolu. Lasīt vairāk

 

NEXAT - vai neparastā lauksaimniecības mašīna vēl dzīvo? (+ VIDEO) 2

Dzīvo gan, turklāt šajā Vācijas vidienes lauksaimnieku uzņēmumā to ir veselas divas un abas tika izmantotas šī gada graudu ražas novākšanā. Lasīt vairāk

 

Beidzot noņēma nepareizo ceļa zīmi ar sadalījumu pa joslām K.Ulmaņa gatvē jaunajā krustojumā (+ VIDEO) 9

iAutolv pastāsta par jaunumiem izremontētajā ceļa posmā uz K. Ulmaņa gatves. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti