Tirgus vai elektroauto uzlādes stacija? - nerod kompromisu Grīziņkalna tirgus jautājumā (+ VIDEO) 7

 
LTV Ziņu dienests | 10.februāris 2024 9:33

Nav atrasts kompromiss strīdā par teritoriju Pērnavas un Jāņa Asara ielas krustojumā starp Grīziņkalna apkaimes biedrību un uzņēmumu “Latvenergo”, pēc šodienas sarunas pauda iesaistītās puses.

Jau ziņots, ka Grīziņkalna apkaimes biedrība pašvaldības konkursā ieguva finansējumu, lai labiekārtotu tirgus laukumu, taču pagājušajā nedēļā uzzināja, ka daļa teritorijas iznomāta “Latvenergo”, lai ierīkotu elektroauto uzlādes stacijas.

 
Visi komentāri
 
0pis 10.februāris 2024 10:43
0 0 Atbildēt

Jāuzdod pašiem automobilistiem garantēti veikt biopiešprici degvielai. 

Pirmajiem 1000 pircējiem trekteri cirkulī par tikai eur1 - pasteidzieties 👌

650 10.februāris 2024 13:53
0 0 Atbildēt

Kad beidzot tiks ieviesta e-bio piešprice arī elektro motoriem (elektro mobīļiem) ?

ZZZZ 11.februāris 2024 10:06
0 0 Atbildēt

Pietiek takš ar e teflon nano uc nesedegošajām ICE motoru eļļas piešpric. Tad nu elpo dziļi, kad stāv, ja stāv aiz mugurAs.

Teslists 10.februāris 2024 17:00
6 2 Atbildēt

Kam ir vajadzīgs kārtējais tirgus. Tadi "tirgi" ir pilna dirsa Rīgā. Goda vārds. Jūs apskatiet kādas tur ir cenas, ar kritisku aci. Kurš tur vispār iemērkās un kam tas ir aktuāli. Tirgus patiesība ir bomžu pulcēšanās vieta. Nojaukt nahuj un uzcelt vietā teslām superčārdžerus!

0pis 11.februāris 2024 9:43
1 1 Atbildēt

Lai lādē mājās, kāpēc tie bomži klīst pa pilsētu meklējot kur uzlādēties. Tirgū var nopirkt lauku papus kūpinātu gaļu, medu un riktīgas vilnas zeķes. Tie, kas iztērējuši naudu lādējot savu auto publiskajās lādētavās, protams nepirks gaļu vai medu, bet tūpļa aizbāzni tie gan varētu atļauties - kalpos ilgi, nav jau jāpērk katru nedēļu.

Krotow 11.februāris 2024 12:27
1 2 Atbildēt

Tirgus gribētāji labāk lai pieliek pie Vidzemes tirgus atjaunošanas.

0pis 11.februāris 2024 13:12
1 0 Atbildēt

Lādēt gribēji tak varētu aizbraukt uz HES un pasmelt kilovatus ar spaini 😀

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 3

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 13

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti