KOHINURS rakstīja:
Dugass rakstīja:
tuncis rakstīja: Nu, es esmu redzējis papilnam arī onkas, kas sēž un gaida, kad varēs piebraukt tā lai sūknis būtu tieši tajā pusē, kur benzīnbākas vāciņš! It kā nevarētu apmest riņķi un piebraukt otrādāk. Vai šļauku izvilkt uz otru pusi. Un kad tu viņiem pabrauc garām un sāc pildīties tad onkuļi mēdz uz tevīm tā ļoti nosodoši bolīties!!
Katru dienu pildos nestee, jo darba karte iraid. Nu protams, ka darba auto arii pildu.
Nedeeljaa vismaz reizi sanaak liela lamaashanaas ar cilveekiem, kas (kaa izraadaas) ir izveidojushi rindu kaukur pusceljaa liidz suuknim un kuriem es esot pieliidis priekshaa!
Vinji nostaajas pie iebrauktuves tanka teritorijaa un staav!
KAA LAI ES ZINU, KA VINJI STAAV RINDAA UZ TANKU?!?!?
Veikalaa tachu arii rinda veidojas pie katras konkreetaas kases nevis staav barinjsh pie galjas plaukta un bljauj uz "garaam liideejiem"!
...Tāpēc ļautiņi apstājas ar distanci, lai varētu piebraukt tur, kur atbrīvosies. ...
nu tu gan nodevi!!!! kaut ko tik stulbu izdomaat!!! apmeeram taa- ieeju rimiitii, skatos , pie gatavo eedienu nodaljas rinda. neko- apstaajos pie informaacijas,tikko briivs ,taa skrienu un peerku
sieviete un benzīntanks
lops cilvēks tak lūdza nestāstīt