sieviete un benzīntanks

Dzēsts lietotājs Reģ.: 16.04.2024

lops cilvēks tak lūdza nestāstīt

 
1 2 3
Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

shmurger rakstīja:

Seene rakstīja:

Dugass rakstīja:

KAA LAI ES ZINU, KA VINJI STAAV RINDAA UZ TANKU?!?!?

Veikalaa tachu arii rinda veidojas pie katras konkreetaas kases nevis staav barinjsh pie galjas plaukta un bljauj uz "garaam liideejiem"!

Esi kadreiz bijis banka? Tur nestav rinda pie katra lodzina individuali. Ta ka salidzinat varam ar ko vien gribam, bet katra pasa uzvediba ir atkariba no vina kulturas limena. Man reiz tads "Dugass" izdomaja braukt auguma, ka esmu VINAM pielidis prieksa. Vai es vainigs, ka vins pabrauca man garam un nostajas rinda uz tanku, kas neatbrivojas pirmais, lidz ar to es vareju piebraukt un sakt pildities atrak?

es esmu bijis bankaa! un?? varu pateikt to, ka tu esi priduraks!

Var jau but, ka esmu - tadel, ka daudz ko sava uzvediba uz cela esmu macijies civilizetaja Eiropa un meginu to sava nettapiba darit ari musu labi audzinato balelinu sabiedriba.

Dugass Reģ.: 10.05.2003
0 0 Atbildēt

KOHINURS rakstīja: Ak Dugass, runa tašu nebija par to, ka es vai tu stāvam 4 rindās.

Tur tiešām "...nav nekaada sakaraa ar kultuuru vai pieklaajiibu".

Šajā forumā iesaistījos tikai tādēļ, ka kāds uzbrauca tiem papučiem, kuri tā jocīgāk apstājušies tankoties - sak, re kāds dunduks, lai tak pastāv vēl.

Un nemeklē manas rīcības iemeslus tur kur to nav. Arī ar savu 10 gadīgo kravas busiņu priekšā nevienam nelīdīšu, krustojumā rindu neapbraukšu, uz šosejas pa labo pusi neapsteigšu, un pilsētā par +10 ātrāk nebraukšu. Tā es jūtos daudz komfortablāk, nekā apzinoties, ka ar savu rīcību varbūt esmu aizskāris citus vadītājus.

labi labi, es tak neko. pajokojos. Netver nopietni.

Bet tik un taa uzskatu, ka taadaa gadiijumaa ir jaamaacaas oopjiem iestaaties vienaa rindaa nevis man mekleet oopjus, kas staav nezin kur.

KOHINURS Reģ.: 07.11.2006
0 0 Atbildēt

Nu tad priekā!

Vienkārši gadās, ka sagribās kaut ko pretēji pieņemtajam pateikt, lai tā tēma pavārās.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Sieeeeeeeviete benzīntankā fishki.net/...

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti