- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
jauki, ka jaunais gads sākas ka gadam pienākas ar normālu laiku un sniegu, baltu visiem noskanojumu un ražīgu pirmo dardienu sogad.. ![]()
turbopiile rakstīja: O! Jaunais topiks..
jauki, ka jaunais gads sākas ka gadam pienākas ar normālu laiku un sniegu, baltu visiem noskanojumu un ražīgu pirmo dardienu sogad..
bet es laikam būšu dzejniex ![]()
vai kā strādāt negribas
Laikam būšu dzejnieks
![]()
![]()
LJG un brauciet prātīgi!
tā ka patiešām būsim uzmanīgi, lai TIKAI sniegs iepriecina...
...es arī laikam būsu dzejnieks..
nu vismaz šodien.. ![]()
Shoseja -> Eerglji 52 km tika veikti aptuveni stundas laikaa ![]()
hammers rakstīja:
Nezinite rakstīja: Hammers un Illusion
kas to būtu domājis?
Nu Tu jau man visu laiku kurviishus dod un ar Barona biisi draudi
![]()
diggen rakstīja: oi! labrīt! visiem priecīgi! kapēc man likās pārlogoties? vai jaungadā viss jāsāk no jaunā? kur ir sēnes kur ir kas? atdodiet manu šampānieti! un visu citu manu pieticīgo iedzīvi
labrīt! ![]()
Tagad esi Zigolo ? ![]()
Yukki, te uzjundija atminas no ieprieksejiem gadiem. Saku petit un konstateju ka man bildes, kur slidinos ar savu 9K aero.
ZingZeng rakstīja: Klau, vai kadam gadijuma nebutu 2002.g. nogales slidinasanas bildes ?
Yukki, te uzjundija atminas no ieprieksejiem gadiem. Saku petit un konstateju ka man bildes, kur slidinos ar savu 9K aero.
vai tad Tu ar viņu vispār slidinājies, man šķita, ka tikai kruīzēji? ![]()
Uz tas spogultrases ar bezradzu riepam bija loti gruti atrast kadu vietinu ar sniegu lai butu vismaz kaut kada sakere.
Starp citu 2002.g. 31.decembri tur jau bija sasnidzis un tad izplosijos no sirds.
Yukki rakstīja:
ZingZeng rakstīja: Klau, vai kadam gadijuma nebutu 2002.g. nogales slidinasanas bildes ?
vai tad Tu ar viņu vispār slidinājies, man šķita, ka tikai kruīzēji?
izbraukt trasi ar kruīzkontroli arī ir māxla ![]()
![]()
![]()