- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
turbopiile rakstīja: ne nē.. NU pagodji es veel neezmu ierindojis klasikaa..
arii Gargantija un Pantagariels nav perversi.. jo tolaik visi taadi bija..
bet te vienaa seerijaa zaķis ar parūku dzied sieviešu vokālu..
tu nu gan esi aristokrāts! Tad jau varbūt ezopa fabulas arī lasi
![]()
![]()
![]()
un lieki atgādināt, ka Ēzopa dzīvesstāstā arī bija visai nepieklājīgi fakti.. ![]()
turbopiile rakstīja: .... iedomājieties.. zaķis iegāja veikalā un pērk banānus un ananāsus.. MELI!!! vai tad pat maskavā tādi bija tanī laika es atceros, ka pie mums labi ja kaltēti banāni šad tad paradījās..
bija bija banāni Maskavā! Tur viss bija - arī cūkas gaļa, kamēr mums tikai ausis un astes ![]()
Man no turienes vienreiz ananasu atveda un uzdāvināja dzimšanas dienā - kādā 1970 gadā?
a man vecmamma 88 košļenes no maskavas ekskursijas atveda..
tādas ar zapti iekšā.. ![]()
Arnijs rakstīja:
turbopiile rakstīja: ar absinta dvaku aizmiglojot monitoru veelreiz patecos sveiceejiem un cuceet!
Ash man monitors nosviida, shito lasot
Labrīt.. ![]()
A kāds nezin telefona nummuru tam autoservisam, kurš atrodas Krustabaznīcas ielā, un kaut ko nedaudz no Saabiem saprata
Kaut kāds Sc vai kā tur-Sports saucās
Uzreiz aiz pārbrauktuves![]()
TD Sports ![]()
7556599
saprata jau saprata.. tikai ar viņiem uzmanīgi.. arī uz pirkstiem jāskatas, lai nenomaina kaut ko, ko būtu jāmaina vēl pēc ilga laika.. ![]()
Kredoks rakstīja: 1188
TD Sports
traks vai
pa 20 santīmiem minūtē
Da nekad dzīvē vairs...
bet nu jā, caur i-netu var mēgināt, ja ir viņiem tāda infa...
Paldies!
turbopiile rakstīja: TD-sports
7556599
saprata jau saprata.. tikai ar viņiem uzmanīgi.. arī uz pirkstiem jāskatas, lai nenomaina kaut ko, ko būtu jāmaina vēl pēc ilga laika..
man vaig tikai netālu no ofisa pacelt auto, neko vairāk..
bet paldies par brīdinājumu...
![]()
Sviestc rakstīja: traks vai
Viņš nav.
pieteicos uz 18.20.....
varēšu savu auto no apaksas redzēt.....
un nav nemaz tik dārgi...
![]()
Skardnieks rakstīja:
Viņš nav.
varētu padomāt ka Tev ir kaut kāds diagnostikas aperāts padusē, kurš tā, uz sitiena, no attāluma, nosaka, kurš ir traks, a kurš nē...
![]()
Sviestc rakstīja:
Skardnieks rakstīja:
Viņš nav.
varētu padomāt ka Tev ir kaut kāds diagnostikas aperāts padusē, kurš tā, uz sitiena, no attāluma, nosaka, kurš ir traks, a kurš nē...
Savējais savējo saož. ![]()
turbopiile rakstīja: a ja abi traki
Tad ira švaki. ![]()
Nekad neesmu varējis saprast tās šaurās līmlentes uz kapota nepieciešamību kā šajā bildē: foto.inbox.lv/...
Saprotu, ka domāta, lai aizsargātu vāku no akmentiņiem, bet kāda jēga aizsargāt tikai tik mazu josliņu, ja visa auto priekša tāpat bojājas? Un kāda jēga nākotnes skaistuma vārdā saglabāt tieši šo josliņu, ja tagadnē tas čakarē auto izskatu? Amerikāņiem šajā jautājumā vispār labā pieeja ar to plastmasas stikla \"spoileri\" priekšā un visas priekšas \"apģērbšanu\" ar drēbes pufaiciņu! ![]()
nēesmu māņticīgs, bet tā bija jautra diena..
kolēģa ar sarkanu šampi nolēja visu kabinetu, ka bija jātaisa remonts.. kaimiņa autiņam krustojumā uzskrēja viens traks moskvičs, pašiem nekas nebija.. un bija vēl daži jocīgi un neikdienišķi līdzigi notikumi todien..
tā ka uzmanāmies.. ![]()