ui..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
aha.. tas ir jauns mākslas novirziens, saucas - citatisms..
A ko nācija saka par spontānu pasākumu šodien El Čarlito vai Andalūzijas sunī?
Taa ...Dig, Yu, Nez - nee...un ja pat ZZ atsakaas.. tad shiis nedeljas spontanais pasakums atceljaas
ZingZeng rakstīja: Es nee ...
ja jau pat lielākie tusētāji un alusdzērāji netiek
Beidziet NIRGATIES ............................
Nu nevaru es sodien ......... man randins ........ ar Arniju
It ka normali, kops vakardienas esmu atpakal darba, bet laikaapstaklu del seviski daudz nav ko darit.
kā teica viens profesors, galvenais, lai siltas kājas.. varetu vēl piebilst - un cepure galvā..
BTW te viens vislaik taujāja pēc \"vietām, kur aizvest ārzemu kolēgas\", skat te: www.kursuzsauks.lv/...
Yukki rakstīja: BTW te viens vislaik taujāja pēc "vietām, kur aizvest ārzemu kolēgas", skat te: www.kursuzsauks.lv/...
vai es ka Kurzemes iedzivotajs diez iederos arzemju kolegaas va ne ?
provento savos sludinājumos raksta "rokas kārba".. es zinu meršiem un dažiem amīšu autiņiem ir kājas stāvbremze, bet vai ir kādam ātrumkārba, ko darbinātu ar kaut ko citu kā roku, ka tas būtu īpaši jāzsver, neesmu dzirdējis..
Nu ja ta skatas, tad ir vel "pirkstu karbas", jo veciem amisu plostiem paneli bija pogas, karba ta protams automatiska, bet visas operacijas notiek caur pogam, nevis bidot kloki.
nu vispār jau varetu mēģināt parslēgt robus arī ar kāju... bet ar pogam negribētos, būtu neinteresanti braukt.. tāpat kā ar automātu man šķiet neinteresanti...
Vispār ir kāds, kas soda tos laikaziņu meļus? Līdz šim nebiju aktīvi sekojis viņu prognozēm, bet pēdējo 3 nedēļu laikā ir radies viedoklis, ka vienīgais, ko viņi spēj puslīdz precīzi pateikt ir esošā 't un laikapstākļi aiz loga! Kur ir tie ašpacmit solītie puteņi, sniegi un vēl sazinkādi ziemas prieki? Nav, jau kuro nedēļu, lai gan solīt solīja
Yukki rakstīja: Vispār ir kāds, kas soda tos laikaziņu meļus? Līdz šim nebiju aktīvi sekojis viņu prognozēm, bet pēdējo 3 nedēļu laikā ir radies viedoklis, ka vienīgais, ko viņi spēj puslīdz precīzi pateikt ir esošā 't un laikapstākļi aiz loga! Kur ir tie ašpacmit solītie puteņi, sniegi un vēl sazinkādi ziemas prieki? Nav, jau kuro nedēļu, lai gan solīt solīja
nu man te pie darba snieg sāniski
Yukki rakstīja: Vispār ir kāds, kas soda tos laikaziņu meļus? Līdz šim nebiju aktīvi sekojis viņu prognozēm, bet pēdējo 3 nedēļu laikā ir radies viedoklis, ka vienīgais, ko viņi spēj puslīdz precīzi pateikt ir esošā 't un laikapstākļi aiz loga! Kur ir tie ašpacmit solītie puteņi, sniegi un vēl sazinkādi ziemas prieki? Nav, jau kuro nedēļu, lai gan solīt solīja
Aizsuutiiju shiem iiszinju, par kuru var dabuut banu! Riit buushot!!! SNIEGS!!!
Yukki, nestraucies, sniegs būs! Mana krustmāte strādāja visu mūžu "meļu birojā"- tā viņi paši sevi dēvēja - hidrometereoloģijas centrs.
Tev vajag iegādāties barometru priekš sava dzīvokļa. Tas radīs pareizi.
jā.. un vel savu zondi atmosfēra palaist..
SAAB stelpe 2006
Laimīgu Jano 2006.gadu un sākam no jauna šeit .