- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ZingZeng rakstīja: Es nee ...
ja jau pat lielākie tusētāji un alusdzērāji netiek
![]()
![]()
Yukki rakstīja: BTW te viens vislaik taujāja pēc "vietām, kur aizvest ārzemu kolēgas", skat te: www.kursuzsauks.lv/...
vai es ka Kurzemes iedzivotajs diez iederos arzemju kolegaas va ne ?
Yukki rakstīja: Vispār ir kāds, kas soda tos laikaziņu meļus? Līdz šim nebiju aktīvi sekojis viņu prognozēm, bet pēdējo 3 nedēļu laikā ir radies viedoklis, ka vienīgais, ko viņi spēj puslīdz precīzi pateikt ir esošā 't un laikapstākļi aiz loga! Kur ir tie ašpacmit solītie puteņi, sniegi un vēl sazinkādi ziemas prieki? Nav, jau kuro nedēļu, lai gan solīt solīja
nu man te pie darba snieg sāniski ![]()
Yukki rakstīja: Vispār ir kāds, kas soda tos laikaziņu meļus? Līdz šim nebiju aktīvi sekojis viņu prognozēm, bet pēdējo 3 nedēļu laikā ir radies viedoklis, ka vienīgais, ko viņi spēj puslīdz precīzi pateikt ir esošā 't un laikapstākļi aiz loga! Kur ir tie ašpacmit solītie puteņi, sniegi un vēl sazinkādi ziemas prieki? Nav, jau kuro nedēļu, lai gan solīt solīja
Aizsuutiiju shiem iiszinju, par kuru var dabuut banu!
Riit buushot!!! SNIEGS!!! ![]()
Tev vajag iegādāties barometru priekš sava dzīvokļa. Tas radīs pareizi.