100 lpp gadā - nu neko sev
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
100 lpp gadā - nu neko sev
Brīt no rīt, visiem bikses krīt!
kaa gadu saakam taa visu gadu, ja?
O! Jaunais topiks..
jauki, ka jaunais gads sākas ka gadam pienākas ar normālu laiku un sniegu, baltu visiem noskanojumu un ražīgu pirmo dardienu sogad..
turbopiile rakstīja: O! Jaunais topiks..
jauki, ka jaunais gads sākas ka gadam pienākas ar normālu laiku un sniegu, baltu visiem noskanojumu un ražīgu pirmo dardienu sogad..
bet es laikam būšu dzejniex
Tu dzejniece?? nu gan apņemšanās uz Jauno gadu..
Tas tikai mans necils secinājums no viedajiem nezināma mākslinieka vārdiem:
vai kā strādāt negribas
Laikam būšu dzejnieks
gan jau pāries.. izskatās šodiena visiem tāda amiegaina..
Pie darba jau 2 crashi: viens ierakstījās apmalē, nomainīja disku un aizbrauca, bet vēl 2 saskrējās un ieslīdēja ielas malā stāvošajos auto
LJG un brauciet prātīgi!
un labākais ir tas, ka joprojām snieg!!
tā ka patiešām būsim uzmanīgi, lai TIKAI sniegs iepriecina...
...es arī laikam būsu dzejnieks.. nu vismaz šodien..
Vakar Seesu rajonaa vija forshi apledojushi celji
Shoseja -> Eerglji 52 km tika veikti aptuveni stundas laikaa
hammers rakstīja:
Nezinite rakstīja: Hammers un Illusion
kas to būtu domājis?
Nu Tu jau man visu laiku kurviishus dod un ar Barona biisi draudi
oi! labrīt! visiem priecīgi! kapēc man likās pārlogoties? vai jaungadā viss jāsāk no jaunā? kur ir sēnes kur ir kas? atdodiet manu šampānieti! un visu citu manu pieticīgo iedzīvi
Beidzot arodbiedriba atlaida uz darbu ?
diggen rakstīja: oi! labrīt! visiem priecīgi! kapēc man likās pārlogoties? vai jaungadā viss jāsāk no jaunā? kur ir sēnes kur ir kas? atdodiet manu šampānieti! un visu citu manu pieticīgo iedzīvi
labrīt!
lika strādāt vairākas naktis. tagad grūiti pastaigāt.. šitās biedrības jāaizliedz! tagad slimošu !
Kas tu nomainiji profesiju ?
Tagad esi Zigolo ?
nēa. Zorro! nav neviena kas notīra sniegu no lieveņa un auto jumta!
tūlīt kā piecelšos kā saraxtīšu visādus ciparus.. ! kāds cietīs! un nevajag man gūltā pasniegt to zirņu zupu! es jau esmu lielāx kā tie visi citi uzbeki kas manā veikaliņā pērno T izpirkuši! ņemšu priekšā faxu unj ko jūs man padarīsiet? ohoi!
Klau, vai kadam gadijuma nebutu 2002.g. nogales slidinasanas bildes ?
Yukki, te uzjundija atminas no ieprieksejiem gadiem. Saku petit un konstateju ka man bildes, kur slidinos ar savu 9K aero.
T.i. NAV bilzu ar 9Kaero
ZingZeng rakstīja: Klau, vai kadam gadijuma nebutu 2002.g. nogales slidinasanas bildes ?
Yukki, te uzjundija atminas no ieprieksejiem gadiem. Saku petit un konstateju ka man bildes, kur slidinos ar savu 9K aero.
vai tad Tu ar viņu vispār slidinājies, man šķita, ka tikai kruīzēji?
Nu vai ziniet
Uz tas spogultrases ar bezradzu riepam bija loti gruti atrast kadu vietinu ar sniegu lai butu vismaz kaut kada sakere.
Starp citu 2002.g. 31.decembri tur jau bija sasnidzis un tad izplosijos no sirds.
Yukki rakstīja:
ZingZeng rakstīja: Klau, vai kadam gadijuma nebutu 2002.g. nogales slidinasanas bildes ?
vai tad Tu ar viņu vispār slidinājies, man šķita, ka tikai kruīzēji?
izbraukt trasi ar kruīzkontroli arī ir māxla
SAAB stelpe 2006
Laimīgu Jano 2006.gadu un sākam no jauna šeit .