Radardetektors

uculs Reģ.: 14.10.2002

Es te nekur neatradu, bet gribētu apjautāties par jūsu domām par šāda tipa ierīcēm, kā arī pieredze to lietošanā un vai atmaksājas. Ir doma vienu tādu paņemt[addsig]

 
1.. 21 22 23 24 25 26
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jaunie fotoradari ir lāzerradari un šauj šķērsām pāri ceļam, radardetektors tur vairs neko nedos. Uzzināsi tikai to, ka nupat izbrauci cauri tai vietai. RD piemērotāki šeit ir tie kas pielāgoti Eiropai. Tā kā nekuj skriet un nevajadzēs RD, i valsti atstāsi ar garu degunu.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Jaunie nešauj pāri ceļam, šuj tāpat pretī. Vienīgi viņiem ir daudz mazāks darbības attālums, stara platums, tadēļ RD spēj paziņot vienīgi to ka ir trāpīts.

Vecajiem foto un parastajiem radariem, stara platums ir +/- 3 grādi (STALKERAM pat 9 grādi) un darbības attālums līdz 50 (FR)-300m (STALKER, ISKRA) (katrs var pats izrēķināt cik plats ir 3 grādu leņķis pēc 300m) Tur RD redzes lokā nonāca "šāviena" pārpalikums, kurš laicīgi spēj brīdināt par pārsteigumiem priekšā, vai aizmugurē.

Ar vecajiem fotoaparātiem uzņemtās bildes, kurās ir redzamas 2 un vairāk a/m blakus tika atzītas par nederīgām, jo iekārta nespēj nodefinet kurai a/m pieder fiksētais ātrums. Jaunie pateicoties spējai "šaut" vienlaicīgi un precīzi vairākos virzienos, spēs noteikt ātrumu katrai no blakus braucošām a/m, motocikliem utt.

Iekš Timrotzebrasšova Lielā zive klāstija ka jaunie tikšot ieregulēti ķerstīt no +20 ārpus apdzīvotām vietām, un +10-+15 pilsetās.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Tā kā nekuj skriet un nevajadzēs RD

+miljons

Tā skriešana īstenībā tāda psiholoģiska problēma, galvu vajag ārstēt, tāpat kā visādiem "atkarīgajiem".

BB Reģ.: 20.08.2003
0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

Kanibaals rakstīja: Tā kā nekuj skriet un nevajadzēs RD

+miljons

Tā skriešana īstenībā tāda psiholoģiska problēma, galvu vajag ārstēt, tāpat kā visādiem "atkarīgajiem".

Nav psiholoģija te tikai. Ja Tev no rīta jābūt Ventspilī, pēc tam vēl darbi Rīgā un vakarā Madonā, tad ir milzīga starpība, cik ātri brauc. Protams uz jāņiem alu dzert var braukt da kaut uz 50.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

Kanibaals rakstīja: Tā kā nekuj skriet un nevajadzēs RD

+miljons

Tā skriešana īstenībā tāda psiholoģiska problēma, galvu vajag ārstēt, tāpat kā visādiem "atkarīgajiem".

ja sāksi tādu "psiholoģiju" ārstēt, tad droši var pateikt, ka pirmkārt pie stūres nedrīkstēs braukt (jo kuj tu dabīgas lietas bez speciālam zālēm "izārstēsi"), otrkārt diez vai spēsi paveikt darbus un nopelnīt sev algu. Pie tam ja cilvēks pēc nobraukto km daudzuma gadā pie stūres pavada 3-4 mēnešus, tad diez vai viņš būs priecīgs piemest klāt vel mēnesi, kratoties uz 90 km/h pa tukšo šoseju.

Par tiem ātruma ierobežojumiem - praktiski tie pārsvarā bija dēļ degvielas ekonomijas un sastrēgumu regulēšanas (kas atkal neveicina degvielas ekonomiju). Savukārt satiksmes drošības statistika, ka jau jebkura statistika ir viegli grozāma.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

tt rakstīja: topiks jau gadus vecs, bet, lūdzu, pastāstiet, kas tagad būtu piemērotākie un labakie detektoru modeļi Latvijas apstākļiem, jaunajiem poliču radariem un tuvojošamies fotoradariem?

pēdējā laikā kkā mani ņem pat par +20-25

varbūt vajag nomainīt auto? ir tādi modeļi un sugas, kurus ņem no strīpas jo zina, ka vienmēr būs par ko piesieties.

tt Reģ.: 02.01.2003
0 0 Atbildēt

... šķiet, ka viņiem vnk gribās vairak nopelnīt... auto te ņepričom

bet ja tas, ko saka CRDI - "Vienīgi viņiem ir daudz mazāks darbības attālums, stara platums, tadēļ RD spēj paziņot vienīgi to ka ir trāpīts. " - ir taisnība, tad tūdīgi

var jau oponēt, bet ar stabilu auto + 20 uz tukšas šosejas tiešām nevienam sliktu nenodara.

Gauss Reģ.: 15.09.2010
0 0 Atbildēt

Nu bet tā arī ir, ja kolonna brauc ar +20 un vairāk, tad cels ārā tikai to krutāko tačku, parasti bmw.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Gauss rakstīja: Nu bet tā arī ir, ja kolonna brauc ar +20 un vairāk, tad cels ārā tikai to krutāko tačku, parasti bmw.

tavā miestā tas parasti ir e30

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Kādu laiku nelietoju neko,pat ne rāciju,bet pirmsjāņu dienā izvērtās par pamatīgu maratonu pa pusvalsti,secinājums-RĀCIJA un viss.Olainē jau zinu,ka uz Rīgas hesa radars,pilsētā uz mūkusalas pie csdd radars,uz apvedceļa dzirdams,ka pa Siguldu siro ekipāža...Tā gan nepaglāba no patruļas uz klusa ceļa,kura vnk brauca volvo lidmašīnai(pat nepētīju,cik,bet maz nebija...) pretim,.....parunājāmies,palaida....

Novērojumi liecina,ka pilsoņi šo mazo kastīti ar antenu uz jumta lieto labprāt,nu jau vieglais ar rāciju nav nekāds retums.

Pret fotoradariem neko labāku nevaru iedomāties.

Viena šaize gan-ļoti ātri izlaižas un lēnā lidošna pielīp it visur,pat vietās,kur rācija nelīdz-centrs,mazpilsētas,kur nav kravinieku...

1.. 21 22 23 24 25 26
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti