Paldies MB ar VN \"Glamour\"

Chriss Reģ.: 28.03.2006

Sestdienas vakarā biju aizgājis uz jauno Džeimsu Bondu (starp citu- filma baigi ok), un pēc filmas laimīgi jau gāju uz mašīnu, kad pie stāvvietas biļešu automāta secināju, ka maks ar visu naudu, kartēm un dokumentiem ir pazudis. Kautko atceros, ka filmas laikā, ņēmu ārā no kabatas mobilo un acīmredzot, tad arī maks bija izkritis. Fiksi skrēju atpakaļ uz zāli, un 10 minūtes veltīgi izmeklējies, secināju, ka kāds maku ir piesavinājies. Vēl gan bija maza cerībiņa, ka varbūt kāds godīgs cilvēks būs to paņēmis un nākamajā dienā mēģinās ar mani sakontaktēties, taču sajūta vienalga škrobīga.

Gāju atpakaļ uz biļešu automātu un secināju, ka ar tām kapeikām, kas man mētājas kabatā, nepietiks, lai samaksātu par autostāvvietu, līdz ar to biju iesprūdis Stockmann stāvvietā, bez maka, naudas un pilnai laimei, mobilajam bija nosēdušās baterijas.

Nu, neko eju uz mašīnu, pasēdēt, padomāt par dzīvi, te pēkšņi piebrauc melns Mercedes Benz S350 ar valsts numuru "Glamour", paverās logs, vadītājs pajautā, kā mani sauc un, kad ir pārliecinājies, ka es esmu maka īpašnieks to man pasniedz.

Zinu, ka nekas dižs jau šis stāsts varbūt arī citiem neliekas, bet tomēr gribu pateikties šim cilvēkam par cilvēcību, jo tajā apjukuma brīdī vien, tādu pieticīgu "paldies..." vien varēju izspert, pat nepiedāvāju nekādu materiālu paldies, lai gan zinu, ka pēc mašīnas spriežot, viņam manis piedāvātais piečuks, neko nenozīmētu, tomēr vismaz kautkas.

Lai nu kā, ja minētā merša īpašnieks lasa šo, tad tiešām milzīgs, milzīgs paldies par ietaupītajām, stundām, kuras būtu pavadījis, lai atjaunotu kartes un dokumentus. Ja šo topiku lasa, kāds, kurš pazīst šo cilvēku, būtu pateicīgs, ja nodotu šo paldies viņam.

 
endr4 Reģ.: 31.05.2004
0 0 Atbildēt

respect taadiem cilveekiem, man arii chomiem atdeva plecasominju ar 2k Ls, 2 dzipu atsleegaam un kaudzi dokumentiem, neko neaiztiekot.. kaut ko, kaut vai simboliski uzsaukt jau gan taados gadijumos noteikti vajag..

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

visu cieņu godīgam cilvēkam!

PS. Jauna filma par Bondu gan ir pavisam garām.... Bondu spēle aktieris kurš līdzinas alkoholiķim, nevis aristokrātam... filmas sižets - noželojams mēģinājums ievest jauno stilu....

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Vairāk tādu cilvēku mūsu sabiedrībā!!!

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

Jaa...Ir vēl cilvēki uz pasaules...(arī topika autors).Tas priecē.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

es reiz lidostā maku pazaudēju, a atradējs aizlidoja prom uz 2 nedeļām.. kad atgriezās, sameklēja mani un atdeva.. brauca ar sarkanu spīdīgu mitsubiši!

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

Motorolers rakstīja: Vairāk tādu cilvēku mūsu sabiedrībā!!!

kas nu mums par sabiedribu,murgs,

bet nu pa kadam godigam ,inteleģentam ar vel trapas,nu bet baigs retums, vieni švonderi(vilkastes,sončiki,un tamlidzigi)

bummerr Reģ.: 15.01.2004
0 0 Atbildēt

modena rakstīja: visu cieņu godīgam cilvēkam!

uzcelam vinam pieminekli?

Raser Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

MB S500 XXIIXX

de.fishki.net/...

de.fishki.net/...

Kā izrādās Latvijā ar MB brauc arī atsaldētie

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Raser rakstīja: MB S500 XXIIXX

de.fishki.net/...

de.fishki.net/...

Kā izrādās Latvijā ar MB brauc arī atsaldētie

Neīstā topikā iepostēji, te par godīgiem pilsoņeim.

P.S. Te vēl auto.delfi.lv/...

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

ir lielāka bauda atdodot atrasto, kā to piesevinoties!

Storija iz dzīves - Vel tagad njiga nāk!

Sestdienas "ags" rīts dodamies tusēt, pie Globusa Brivibas ielā piestājam truxtošo provīziju iehavot, te pēkšņi kapjot no mašīnas uzkāpju uz maka kas mētājas uz ielas. - Makā Dokumenti uz mašinu - kartes, darba apliecība ar chipu, naturalizācijas dokumenti, utt... Mašinas papīri uz cita vārda - Pilns komplekts ko pazaudēt - zvanam uz Radio VHS - tur neviens trubu necelj, zvanam uz visiem citiem radi - tas pats, te pēkšņi uz Brivibenes pie pēdējā kioska kas kalna galā ieraugu divas CP ekipāžas, Doma kā māja - atdošu poličiem! viņiem ta pienākums doķus atgriezt , Rauju malā abiem priekšā - kā viņi parasti to dara - lecu laukā un ar visiem atrastajiem papīriem dodos pie CP...ista. To redzot otrā ekipāža tik fixi expirējās ka prieks, Noķertais policists atver logu - un te man gribējās paprasīt viņam gan trijstūri gan ugunsdzēšamo - iedevu papīrus izstastiju situāciju, un sapratu ka viņam nabadzinjam laikam maiņa bija tiko beigusies - tā nu nabaga policista kungs bija spiests doties uz Rīgas otru galu lai atdotu papīrus, jo viņš taču nezin kas es tads esu ! - Eh vajadzeja tomēr paprasīt tiesības un tehnisko

Storms Reģ.: 07.10.2003
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

Raser rakstīja: MB S500 XXIIXX

de.fishki.net/...

de.fishki.net/...

Kā izrādās Latvijā ar MB brauc arī atsaldētie

Neīstā topikā iepostēji, te par godīgiem pilsoņeim.

P.S. Te vēl auto.delfi.lv/...

Nu, gluži pie "atsaldētajiem" arī šamo nebūtu labi bāzt. Nau jamais mersists atsaldēts. Pie kam neoficiāla informācija liecina ka šim epilepsija piemetusies. Tas gan lai ekspertīzes ziņā paliek, bet pats reizēm esmu sastapies ar šamo uz ielas un manīta pārsteidzoša (negaidīta) pieklājība.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti